Sitres yapama gelirEvet çok teşekkürler .
Sütüm geç geliyor.
Öyle yoğun değil daha
Parça parça biraz geliyor bizde sarılık olmasın diye mecbur mama takviyesi yapıyoruz.
Meme ucu aparat plastik aldık.
Bide manuel sağma pompa aldık.
Ben sakin sabırlıyım,Sitres yapama gelir
Sık sık emzir iki saat içinde uyuyorsa bile uyandır emzir
Suyusedagaziantep27
Bak incir mevsimi süt üretimine katkısı olur bulamazsan bile hergün bir iki kurusunda ye ama en önemlisi su bol bol su iç
meyve suyu hazırsa içme en güzeli evde yapılan komposto kayısı,şeftali çok faydalı lohusaya ( burdada bir sürü kaynanan oldu )Suyu
Meyve suyunu baya içiyorum
Evde yapılanı maalesef yok.meyve suyu hazırsa içme en güzeli evde yapılan komposto kayısı,şeftali çok faydalı lohusaya ( burdada bir sürü kaynanan oldu )
Yemek seçiyor derken çocuk sadece seçtiği birkaç yemeği yiyor gerisi yok
Öğürüp çıkarıyor.
Senin işin daha da zormuş, baba da seçince.
Bizde başka seçen yok.
Kızlar sevmese de tadına bakar, az yer ama yer.
Ne pişireceğimi şaşırdım artık.
Geçer inşallah büyüdükçe düzelir diyorum ama sabır da bitti işte.
Yanında çok sevmediği yemekleri yüzüne vurma onu bunu yemezki diye. benim oğlan 7 yaşından beri oruç tutuyorrazaman aynı ama sıçak bir ramazan günü aile arasında ne yemek pişecek konusu geçti bende karnıyarık dedim ben sevmiyorum diye çıkıştı bende hiç ses etmedim akşam oldu karnıyarık sofrada ben sevmiyorum dedim ya dedi bana bende bu sıçak ramazan günü sende oruçlusun bende bak herşey öyle birden olmuyor fakındasın değilmi zar zor oçağın başında durdum (acıtasyon )
İster tek pilav ye ister çorba iç istersen karnıyarık ye dedim o gün o aç haliyle karnıyarığın sadece içini yedi bir kaç sefer öyle yaptı ama ben o sevmiyor diye hiç pişirmemezlik yapmadım onu tabağına koymamazlık yapmadım ama ilaki yiyeceksinde demedim kendi haline bıraktım şimdi en sevdiği yemek ben orda aman çocuk aç kaldı diye farklı bir şey yapsaydım o bunu huy edinecekti
Gelelim küçük kıza çok yemek seçiyor ailenin dediğini çoğunlukta pişiririm eğer sevmediği bir yemek olursa baban istedi yada bugünde abinin dediğini yaptım yersin yemezsin sen bilirsin diyorum biraz aç kaldıktan sonra bir bakıyorum azda olsa gelip tırdıklanıyor kalkıp gel sana şunu yapatım demiyorum onun için ayrı yemek uemiyor diye pişirmem
Gecen sene ben kahvaltı yapmıyorum diye çıkışıyordu ergenusbusene babaya abiye hazıladığımız kahvaltıya arda da olsa oturuyor
Evde yapılanı maalesef yok.
Mecbur hazır olanı içiyorum .
Daha ben hazır kayısı meyve suyu ile ayağa kalktım.
Bu tuvalet konusu gaz konusu sezeryan sonrası.
yinede faydası var.
Bonus müdürüm bugün ben kapı silcem de. Yarına da vestiyer mi eklesen menüye
Zaten iki ablam var bide annem.Evde insan var da işe yarayan yok canım kuru kayısıdan üzüm dut vs yapabilirler sana en kolay şey sen lohusasın ve dikişlisin süt yapmaya çalışıyor vucut hazır yemesen daha iyi olur.
Ablan belki yapar getirir dersen dolapta durur kaç gün idare eder seni.
İyi ki varlarZaten iki ablam var bide annem.
Başından beri dedim size.
Onlar destek.
hastanede de öyle oldu ilk gün .
Bugün evde de öyle oldu.