Bonus müdürüm bugün ben kapı silcem de. Yarına da vestiyer mi eklesen menüye
Bende de yok küçük bir ayakkabılık var onuda her hafta temizlik yaparken düzenleyip, siliyorumVestiyer ney ben de yok o
Bonusummm doğuma mı gitti lora
@Aktif Lora sen de bir avazda doğur gel inşallah
Yok yav seda şükür doğurdu sıra onda diye dedimBonusummm doğuma mı gitti lora
Yemek seçmekle, sevmemekle ağzına sürmek çok başka bence ya.
Benimde sevmediğim çok yemek var ama aç olursam yerim.
Bizimkiler aç olsa da ağzına almıyor.
Mesela kızımda eşimde, eşimin büyük teyzeleri falan zeytin,peynir asla ağızlarına almıyorlar. Benim yediğim çataldan yemez kızım sen peynir yiyosun diye.
Bi defa bebekken vermiştim 11 aylıkta sanırım iyide iştahlıydı, ağzına peynir gelince nasıl ağlamıştı.
İntöleransı olabilir demişti diyetisyen. Öyle bişey heralde yani bende o yüzden takılmıyorum.
ben hazır gıdalara karşıyım oyüzden helede bi lohusaya hiç kıyamam bebeğine süt olsun yediğin içtiğin, kuru kayısı aldır kv . kaynatsın kuru üzümde olur onları iç bol bol sedacım benim senin yaşında çocuklarım var bi anne nasihatım sana
Ayy ellerine sağlık abla ev baklavasına bayılırımBunlarda kuran için yaptığımız tatlılar, hekimoğlu diye bi un varmış baklava için ondan, aldım gerçekten çok güzel oldu
Ellerinize sağlık abla yiyenlere afiyet şifa olsunBunlarda kuran için yaptığımız tatlılar, hekimoğlu diye bi un varmış baklava için ondan, aldım gerçekten çok güzel oldu
Siz sivaslılar ne diyorVestiyer ney ben de yok o
Bende şimdi silerim o zaman hıhhhBende de yok küçük bir ayakkabılık var onuda her hafta temizlik yaparken düzenleyip, siliyorum
kutularda, ihtiyaç doğrultusunda kullanıp silip, tekrar kutuya koyuyorum
Benim oğlum da peynir asla ağzına almış değil.Yemek seçmekle, sevmemekle ağzına sürmek çok başka bence ya.
Benimde sevmediğim çok yemek var ama aç olursam yerim.
Bizimkiler aç olsa da ağzına almıyor.
Mesela kızımda eşimde, eşimin büyük teyzeleri falan zeytin,peynir asla ağızlarına almıyorlar. Benim yediğim çataldan yemez kızım sen peynir yiyosun diye.
Bi defa bebekken vermiştim 11 aylıkta sanırım iyide iştahlıydı, ağzına peynir gelince nasıl ağlamıştı.
İntöleransı olabilir demişti diyetisyen. Öyle bişey heralde yani bende o yüzden takılmıyorum.
Evet b u doğruİyi ki varlar
Ayy ellerine sağlık abla ev baklavasına bayılırım
sağolun kızlarEllerinize sağlık abla yiyenlere afiyet şifa olsun
Benim anam kaynanamdan daha kaynanaydıİyi ki varlar