Denedim güzel ams çok büyük renax daha iyi küçükKızz bu asperoxun bulaşık tabletini de deneyin o kadar güzel ki
Ne güzel işte göz doldursun. RengarenkDenedim güzel ams çok büyük renax daha iyi küçük
Ahaahah ay bu benBeyaz kapı valla her şey belli ediyo çamaşır suyu koyucam.
Kocamda çok huylanır kokusundan bolca dökücem
Ahaahah ay bu benmutfakta ayak altında dolaşırsa yağ çözü sıkıyorum anında kaçıyor sinek ilacı sıkılmış haşere gibi
Bende de 3 rengi var kokusu dediğin gibi hemen geçiyorBende de bunun farklı bi kokusu var ama etkisi kısa sürüyor. Benim yerler marley o yüzden mi yoksa sende de öyle mi?
Sildiğinde kokuyor mu kokuyor işteBende de 3 rengi var kokusu dediğin gibi hemen geçiyor
Çok şükür canım Allah şifa versin sağ Salim çıksın inşallah
Allah razı olsun bebişlerÇok şükür canımAllahım Şafii ismiyle şifalar versin inşAllah
Kokuyor canım burcu burcuSildiğinde kokuyor mu kokuyor işte
Çalışmak değil canım gerçek manada gönüllüyümSende mi çalışıyorsun gönüllk
Canım ben kaçırdım sanırım kim ameliyat oldu çok geçmiş olsunKızlar kızımız ameliyattan çıktı yoğun bakıma alındı. Şükür iyi geçmiş ameliyatı
Abla bu nasıl manzara misss gibiii enerjim geliyor yavaş yavaşİşten geldikten sonra
camları açtım ev havalanıyor
evi şöyle bi dolandım, toplu
mutfak toplu
evi robot süpürüyor
kapılar temiz sadece evin bi kokusu değişsin diye sizlerle birlikte silicem
yatsı ezanını bekliyorum namazı kılıp başlarım
Suyu hazırladım
Eki Görüntüle 3497307
Evet güzel ben Bingo kullanıyoruz şuan onu da beğendimKızz bu asperoxun bulaşık tabletini de deneyin o kadar güzel ki
Kız Allah sizi sessiz sessiz gülüyorum yaaAhaahah ay bu benmutfakta ayak altında dolaşırsa yağ çözü sıkıyorum anında kaçıyor sinek ilacı sıkılmış haşere gibi
Kuzenimin kızı gönül. Açık kalp ameliyatı oldu bugün 3 yaşında. Şükür iyiymişCanım ben kaçırdım sanırım kiç ameliyat oldu çık geçmiş olsun
Ayy çok şükür canım Rabbim şifa versin ailesine bağışlasınKuzenimin kızı gönül. Açık kalp ameliyatı oldu bugün 3 yaşında. Şükür iyiymiş
Her gün aynı olmak zorunda değilsin gönül mutfağı topla yat bugün lütfen bişey ellemeSanki dün evi temizleyen ben değildim
Şuan her yer yine dağınık
Öyle mi diyorsunHer gün aynı olmak zorunda değilsin gönül mutfağı topla yat bugün lütfen bişey elleme
Yeter dün değiştiÖyle mi diyorsun
Ama bi evin havası mı değişseydi
Canım çıksın efser ne yaptı ya mercekten önce
Cümleleri yanlış yazınca bu adam okur gibi okuyorumçok saçma ama dünden beri komiğime gidiyor yaa
Canım biz evde iki kişiyiz, sabah çıkıp akşam eve giriyoruz. Kapı pencere açılıp kapanmıyor. Koku uçmuyor yani. Birde evde çok kokulu yemekler pişirmediğim için, temizlik yaptıktan sonra en az iki gün, o mis koku evden uçmuyor.Benimki niye çabuk bitiyor o zaman
Kullanıyorum canım memnunumKızz bu asperoxun bulaşık tabletini de deneyin o kadar güzel ki