hoş geldiniz ,Günaydın
Herkese hayırlı cumalar
Evet doğrudur 3 4 5 ne kadar süpürebilirse
O zaman bende yaptıklarıma bi tik atıyorum
Büyük oglumun kahvaltısını hazırladım beslenmesini hazırladım okula gönderdim.
Makineye çamaşır attım
Ortalıkta çıkarılan kıyafetleri katladım
Tuvalet lavabo çamaşır suyuyla temizlendi
Simdi bi kahve icip kücük oglumla kendime kahvaltı hazırlamayı düsünüyorum
Hoş buldumYeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş
MerhabaHoş buldum
Dolap düzenleme isini çok seviyorum bittikten sonra acıp acıp dolaba bakmak bi huzur veriyoMerhaba günaydın herkese ben de dün evi toparladım süpürüp sildim
Çayın yanına kısır yaptım
Akşam dolap almıştık onu kurdu eşim
Şimdi her taraf her taraftaçünkü daha işlem bitmedi
neyse ki yarın hafta sonu işlerimi tamamlarım
Yazlık kışlıkları da ayarlarım
Dolapta tamamlanır
Arka kiler odamı bi toparlarım
Ben de o düzeni seviyorum benim de işte çalıştığım için suan evim toplu ve temiz tutmaya çalışıyorum günlük ama dolap içlerine genelde kolay kolay giremedim giremiyorumDolap düzenleme isini çok seviyorum bittikten sonra acıp acıp dolaba bakmak bi huzur veriyo
Herkese hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Verdi abla ama hiç işe yaramadı.mide koruyucu vermedimi o kadar ilaca vermiştir herhalde
benim dediğim kadın kuyruk yağı kremine başka yağlarda katıyomuş yazıyım ama ölçüleri nedir bilemem çok pahalı deil istersen ondan al 200 tl falandı
kuyruk yağı,kantoron yağı,lavanta yağı,hindistan cevizi yağı,jojoba yağı ve doğal balmumu varmış
Abla onu 5 senedir ben çözemedim boşver sen sorgulamaCan alıcı soruyu ben sorayım. neden çok kez evi gün içinde süpürüyorsunuz
Verdi abla ama hiç işe yaramadı.
Ekran görüntüsü aldım abla. Kuyruk yağını annem evde yapıp sürüyor ondan sürcem benxe. Diğerlerini de eklerim Allah razı olsun
Abla onu 5 senedir ben çözemedim boşver sen sorgulama
Bende sürekli düzeltiyorum dolapları ama suan benimde aynı 2 tane cocuk olunca hic bi yerin düzeni kalmıyoBen de o düzeni seviyorum benim de işte çalıştığım için suan evim toplu ve temiz tutmaya çalışıyorum günlük ama dolap içlerine genelde kolay kolay giremedim giremiyorum
Elbise dolabım girdap
ben de bazen elimdeki tahta kaşığı kafasına vurmak istiyorum resmen.Kocana olan tahammül eşiğin gözlerimi yaşarttı kardeşim
Yok yok iyisinBende biraz fosluk var ama