Düzenli Evimiz & Hayatımız

hoş geldiniz ,

Merhaba günaydın herkese ben de dün evi toparladım süpürüp sildim
Çayın yanına kısır yaptım
Akşam dolap almıştık onu kurdu eşim
Şimdi her taraf her tarafta çünkü daha işlem bitmedi
neyse ki yarın hafta sonu işlerimi tamamlarım
Yazlık kışlıkları da ayarlarım
Dolapta tamamlanır
Arka kiler odamı bi toparlarım

Dolap düzenleme isini çok seviyorum bittikten sonra acıp acıp dolaba bakmak bi huzur veriyo

Dolap düzenleme isini çok seviyorum bittikten sonra acıp acıp dolaba bakmak bi huzur veriyo
Ben de o düzeni seviyorum benim de işte çalıştığım için suan evim toplu ve temiz tutmaya çalışıyorum günlük ama dolap içlerine genelde kolay kolay giremedim giremiyorum
Elbise dolabım girdap

Verdi abla ama hiç işe yaramadı.

Ekran görüntüsü aldım abla. Kuyruk yağını annem evde yapıp sürüyor ondan sürcem benxe. Diğerlerini de eklerim Allah razı olsun
Can alıcı soruyu ben sorayım. neden çok kez evi gün içinde süpürüyorsunuz
Abla onu 5 senedir ben çözemedim boşver sen sorgulama

Ben de o düzeni seviyorum benim de işte çalıştığım için suan evim toplu ve temiz tutmaya çalışıyorum günlük ama dolap içlerine genelde kolay kolay giremedim giremiyorum
Elbise dolabım girdap
Bende sürekli düzeltiyorum dolapları ama suan benimde aynı 2 tane cocuk olunca hic bi yerin düzeni kalmıyo

Kocana olan tahammül eşiğin gözlerimi yaşarttı kardeşim
ben de bazen elimdeki tahta kaşığı kafasına vurmak istiyorum resmen.

ya işime karışıyor cok anlarmıs gıbı ustelık, ya da ben daha o yemegı vs yaparken anneme de bundan gotureyım dıyerek bıtmeyen anne muhabbetınden dolayı benı darladıgı ıcın tencerenın ıcıne kafasını sokasım gelıyor ha

günaydın hanımlar, hayırlı cumalar

bu hafta nasıl geçti anlamadım, tatil olması hafta ortası ıse baslamak, 2 gun calıstım, agva da gecırdım zamanı derken anlayamadım resmen.

normalde bu aksam tekrar gıdecegız ama benım bellı degıl, hem annemler kardesımde bulusacak oraya gıtmek ıstıyorum aslında , hem yorgunum agvadan, hem de esıme aksam kızdım gıdesım yok. bakalım plan yapacagım aksama kadar

ofiste de duzensızlıkler, sorunlar var, yenı kararlar alıyor , tıcket bıle degısıyor haberımız olmuyor sureklı bır kargasa var. subat da 2 sene olacak ama ne yaptıgım ıs, ne amirlerim, ne mesaı arkadaslarım, ne hatta calıstıgım ofıs bıle sabıt olmuyor cok yoruldum bu kaostan.

zaten hayatım da yorucu ve gergınlıkle dolu olunca, kaldıramıyorum aslında cogu seyı.

yorgunluk ve ıctıgım kas gevsetıcının etkısı ıle 9 bucukta uyudum o kadar ıyı geldı kı. uyku hapı ıcmıscesıne derın uyumusum cok ıyı geldı. uykum cok bolunur benım, zor uyurum , derın dalmam zordur. o yuzden bu uyku cıdden ıyı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…