- 13 Mart 2019
- 12.664
- 40.291
KalkıyorumYeter dün değişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KalkıyorumYeter dün değişti
1 saat sonra buluşalım abla bide açlık bastırdı kiii zor durumdayımBende kalktım 1 saat ne yaparsam
Aç aç olmaz iş güç diycem amaa bende aç iş yaptığım oluyor neyse fazla yormadan yap bayılmaaaa1 saat sonra buluşalım abla bide açlık bastırdı kiii zor durumdayım
o kıvama gelmedinizCanım çıksın efser ne yaptı ya mercekten önce Efser
İyi hissetmediğinde yapma ama ondan dedim1 saat sonra buluşalım abla bide açlık bastırdı kiii zor durumdayım
Aç aç olmaz iş güç diycem amaa bende aç iş yaptığım oluyor neyse fazla yormadan yap bayılmaaaa
Hala kalkamadımİyi hissetmediğinde yapma ama ondan dedim
Yok yaa 77 kg bayılan nerde görülmüş dua edin yarın da 77 çıkayım bugün 5 de yedim Akşam yemeğimiAç aç olmaz iş güç diycem amaa bende aç iş yaptığım oluyor neyse fazla yormadan yap bayılmaaaa
Ben yeni döndüm oğlan geldi yemek hazırladım yeni kitapımı kurcalamak için sabırsılanıyorum yetişemem size
Mis gibin olmuş ellerine sağlık
BEn de oğlana hazırladım aynen anca yemek işi bitti toplayıp çıktığım mutfak yine fena kısır döngü gibi hiç bitmiyor yanlış bir şey demek istemiyorum mübarek gece buna şükür diyip başlıyorumBen yeni döndüm oğlan geldi yemek hazırladım yeni kitapımı kurcalamak için sabırsılanıyorum yetişemem size
Görüntülü torun araması yapıldı bu sebeple başlayamadım karnıma bi kramp girdiBEn de oğlana hazırladım aynen anca yemek işi bitti toplayıp çıktığım mutfak yine fena kısır döngü gibi hiç bitmiyor yanlış bir şey demek istemiyorum mübarek gece buna şükür diyip başlıyorum