Düzenli Evimiz & Hayatımız

Deme kuzum
Bende içeri adımı atar atmaz o çığlık yankılandı kulaklarımda açımmm yemekkkkk

Ben geldimmm

Salonun kapısını sildim
k.odanın kapısını sildim
y.odasının kapısını sildim
mutfağın kapısını sildim
duvarlarda bir kaç yeri sildim
prizleri sildim
pencere önü mermerlerin tozunu aldım
k.odanın ve mutfağın yer zemini elle sildim

çayımı aldım oturdum mis gibi okuyor ev şükür

O kuyruk yağını annen kendi evde yapıyor bana sende sür dedi de kokarsa diye yok demiştim. Galiba onu sürcem gbii
Geçmiş olsun serom iğne ile ilgili bilgim yok. Fayda edermi bilemiyorum. Biraz araştırma yap istersen yaşın genç ilaç tedavisi hareket falan öneren olur belki
Aynen abla bakıncam şimdi biraz neymiş ne değilmiş.
Ya bende zaten çok mantıklı bulamadım bu 2.doktor bu dedi. Diğeri krem ilaç vermişti.
Kortizonlu iğne mi
Bilmiyorum ki şeker ne olduğunu ilk defa duydum.
ÇAlma listesini yeniledim penyezim cuma gecesi iş yapınca başka şey gitmiyor

KurkmantoluS sen de seversin.

Nerdesin iyi misiniz kızınla sen?
Bonuscum misafir vardı. Sonda namazdı kızıma ödev vermişler onu yaptık sjsjs kreş ödevleri de değişik hee. Sonra onu uyuttum derken yeni oturdun.

Doktor 6 tane ilaç verdi ya. 1er saat arayla içtim ama şuan midem aşırı rahatsız böyle hazmedemedim gibi bişey çok rahatsızım ya napsam. Maden suyu içtim daha kötü oldu

Kız ne ilacı öyle ya ağrı kesici kas gevşetici bir de mide koruyucu olur başka ne verdiler öyle tövbee saatte 1

Kız ne ilacı öyle ya ağrı kesici kas gevşetici bir de mide koruyucu olur başka ne verdiler öyle tövbee saatte 1
Ağrı kesici, ağrı kesici kas gevşetici, d vitamini, kemik güçlendirici mi ne, çinko. Bide krem

Çocuklar yatıcak hemen.
Şimdi çamaşır suyuyla silmek isterim ben de, beyaz kapılar.
Benim koca da hiç hazzetmez, şimdi ne alaka diye başıma ekşir
Halim olsaydı silmek isterdim ya benimkiler kahve rengi ıslak mendili dolaştırsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…