Deme kuzumBEn de oğlana hazırladım aynen anca yemek işi bitti toplayıp çıktığım mutfak yine fena kısır döngü gibi hiç bitmiyor yanlış bir şey demek istemiyorum mübarek gece buna şükür diyip başlıyorum
Şimdi kalkıp kek pişirsem mis gibi kokar
Kendime daha çok eziyet
Yarın oğluma arkadaşlarına yapayım diye içimden geçmişti ama
Deme kuzum
Bende içeri adımı atar atmaz o çığlık yankılandı kulaklarımda açımmm yemekkkkk
O kuyruk yağını annen kendi evde yapıyor bana sende sür dedi de kokarsa diye yok demiştim. Galiba onu sürcem gbiibenim annem vuruldu yazın dizlerinde sıvı kaybı var ama 72 yaşında sen daha çok gençsin o iğnelerin bazıları alerji yapıyomuş iyi araştırın
annemede çokta fayda etmedi şimdi ona kuyruk yağı kremi var biri satıyo ondan alıcam denicem çok methediyo kadından tereyağ falanda aldım çok güzel
Aynen abla bakıncam şimdi biraz neymiş ne değilmiş.Geçmiş olsun serom iğne ile ilgili bilgim yok. Fayda edermi bilemiyorum. Biraz araştırma yap istersen yaşın genç ilaç tedavisi hareket falan öneren olur belki
Ya bende zaten çok mantıklı bulamadım bu 2.doktor bu dedi. Diğeri krem ilaç vermişti.Biliyorum canım onu da sen daha çok gençsin onun için birkaç dr dan fikir almadan karar verilmez yeni daha iki gün önce görümcem gitti bir dr iğne dedi bir dr gerek yok şimdilik dedi.
Sen istirahat et bir süre fiziğe gidebilirsen git. Soğuk uygula evde 15 dk koyup dinlendir tekrar koy gün içinde 4-5 kere yap dizini uzatıp altına da ince bi havluyu rulo yapıp koyarak destekle
Bilmiyorum ki şeker ne olduğunu ilk defa duydum.Kortizonlu iğne mi
Bonuscum misafir vardı. Sonda namazdı kızıma ödev vermişler onu yaptık sjsjs kreş ödevleri de değişik hee. Sonra onu uyuttum derken yeni oturdun.ÇAlma listesini yeniledim penyezim cuma gecesi iş yapınca başka şey gitmiyor
KurkmantoluS sen de seversin.
Nerdesin iyi misiniz kızınla sen?
Kız ne ilacı öyle ya ağrı kesici kas gevşetici bir de mide koruyucu olur başka ne verdiler öyle tövbee saatte 1O kuyruk yağını annen kendi evde yapıyor bana sende sür dedi de kokarsa diye yok demiştim. Galiba onu sürcem gbii
Aynen abla bakıncam şimdi biraz neymiş ne değilmiş.
Ya bende zaten çok mantıklı bulamadım bu 2.doktor bu dedi. Diğeri krem ilaç vermişti.
Bilmiyorum ki şeker ne olduğunu ilk defa duydum.
Bonuscum misafir vardı. Sonda namazdı kızıma ödev vermişler onu yaptık sjsjs kreş ödevleri de değişik hee. Sonra onu uyuttum derken yeni oturdun.
Doktor 6 tane ilaç verdi ya. 1er saat arayla içtim ama şuan midem aşırı rahatsız böyle hazmedemedim gibi bişey çok rahatsızım ya napsam. Maden suyu içtim daha kötü oldu
Ağrı kesici, ağrı kesici kas gevşetici, d vitamini, kemik güçlendirici mi ne, çinko. Bide kremKız ne ilacı öyle ya ağrı kesici kas gevşetici bir de mide koruyucu olur başka ne verdiler öyle tövbee saatte 1
Halim olsaydı silmek isterdim ya benimkiler kahve rengi ıslak mendili dolaştırsam yeterÇocuklar yatıcak hemen.
Şimdi çamaşır suyuyla silmek isterim ben de, beyaz kapılar.
Benim koca da hiç hazzetmez, şimdi ne alaka diye başıma ekşir
Aynı zamanda alma hepsini o zaman mide koruyucu içersen sabah aç karnına o kas gevşeticilerin zararını önlüyor birazAğrı kesici, ağrı kesici kas gevşetici, d vitamini, kemik güçlendirici mi ne, çinko. Bide krem
Kız mide koruyucu da var onu da içtim. Oha 6 ilaç içmişimAynı zamanda alma hepsini o zaman mide koruyucu içersen sabah aç karnına o kas gevşeticilerin zararını önlüyor biraz
Kız mide koruyucu da var onu da içtim. Oha 6 ilaç içmişim
Ohoo kahverengiyse iyi.Halim olsaydı silmek isterdim ya benimkiler kahve rengi ıslak mendili dolaştırsam yeter
Hem ağrı kesici hem kas gevşetici saçma bence. Elicem bazılarınıYud işte sırayla ya 1 ay kullansan baya iyi gelir ilaçlar
Foto da atarımOhoo kahverengiyse iyi.
Yalandan iki mendil gezdir buraya yazmış ol
Saçma değil etki alanı farklıHem ağrı kesici hem kas gevşetici saçma bence. Elicem bazılarını
Foto da atarım
Okaliptüs kokuyor mu peki gerçekten?Okaliptusu da yıkadım