- 12 Haziran 2019
- 17.378
- 105.384
- 36
Ben burda çocuk korkmasın diye yapıyor dedimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemiydi hatırlamıyorum başka bir şey valla unutmuşumBen burda çocuk korkmasın diye yapıyor dedimdi
Benimki niye çabuk bitiyor o zamanBunuda kullanıyorum ikisinin kokusuna güzel ve kalıcı hemen gitmiyor. 2 gün koku alıyorum yani
Ben biraz fazla koyuyor olabilirim
Eki Görüntüle 3497313
Olsun bonusum sağolÖylemiydi hatırlamıyorum başka bir şey valla unutmuşum
Az mı koyirsin? Ben de silindikten sonra kokusu kaldı diye beğenip almıştımBenimki niye çabuk bitiyor o zaman
Bilemedim ki ya. Siz ne kadar koyuyorsunuz ? Yarın bi daha deneyeyim . Ay sinirim bozulduAz mı koyirsin? Ben de silindikten sonra kokusu kaldı diye beğenip almıştım
Göz kararı koyuyorum ya su güzel pembeleşince hahahaBilemedim ki ya. Siz ne kadar koyuyorsunuz ? Yarın bi daha deneyeyim . Ay sinirim bozuldu
Anlaşıldı yarın yerleri silicemGöz kararı koyuyorum ya su güzel pembeleşince hahaha
Olur komple kapılarımı silicezBAya oturmuşum kalktım artık işlere.
Akşamki yer silme gibi bir de kapı silme yapalım litfen
@Pinhan
Gonulmeyvesi
@Efser
Ve diğer kızlar kızlarımız
Biraz uğraştır beni yaaOlur komple kapılarımı silicez
Geçmiş olsun yavrunaYemek biraz gecikti kızın dişi çekildi onu bekliyodum.
Toplayıp başlıycam inş
Ay bugün hiç halim yok çok uykum var 1 30 u geçe uyudum 6 da uyandım daha da uyumadımBiraz uğraştır beni yaa
Önce mutfağını topla bugün kalsın kapıAy bugün hiç halim yok çok uykum var 1 30 u geçe uyudum 6 da uyandım daha da uyumadım
Mutfak duruyor yine
Gerçekten bende anneme almıştım kokusu çok kalıcı bu markanınBunuda kullanıyorum ikisinin kokusuna güzel ve kalıcı hemen gitmiyor. 2 gün koku alıyorum yani
Eki Görüntüle 3497313
Çay demledim eşime verdim bende azıcık uzandım 8 de kalkıp toplarım inşallahÖnce mutfağını topla bugün kalsın kapı
Kızz bu asperoxun bulaşık tabletini de deneyin o kadar güzel kiBunuda kullanıyorum ikisinin kokusuna güzel ve kalıcı hemen gitmiyor. 2 gün koku alıyorum yani
Eki Görüntüle 3497313