Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahve yaptım bugün nedense kitap okuyasım var o yüzden biraz kitap okudum biraz daha okuyup kalkacağım bir miskin geçti bugün
Kendimi tekrar motive etmeliyim
Afiyet olsun canikom bende evde olsam birşeyler yapardım sanırım.
Hangi kitabı okuyorsun

topiğe uygun bir kitap dün aldım
İsveçlerin bir adeti varmış döstadning. Yani ölüm temizliği bir çeşit veda temizliği
Ordaki insanlar yaşlandıklarıda bir nevi ölüme yaklaştığını hissetiğinde evlerindeki eşyaları dağıtıp sadeleşmeye gidermiş bu işi çocuklarına bırakmazlarmış hatta çocuklarına almak istediğiniz bir şey varsa size hatıraysa gelin alın değilse mezata giyor yada bağış yapıyolarmış kendilerine yetecek eşyayla bir daireye taşınıyolarmış
Yazarda bu işi ölüme bırakmayın 40 lı yaşlarınızda yapın diye ip uçları veriyor

Dün
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
2 posta çamaşır yıkadım astım
Evi topladım
Robotun hazinesini temizledim
Robotu çalıştırdım
Evden çıktık..
Eve gelınce
Mantı salata yaptım direk uyudum sabahta gene kahvaltı yapmadan çıktık sadece Yatağımızı topladım

Topiğe uygun diyor mübarek şunun şurasında kaç kişiyiz 40 yaş üstü topikte

Yazdığını okuyunca aklıma gelen tek cümle necip fazıldı sanırım. Yaşantıları var dinimiz gibi, dinleri var yaşantımız gibi sözü geldi.

Arkadaş ortamın öyle coluklu çocuklu kırk yılın başı toplanıyoruz çocuklarının yemesi içmesi on küsür yaşlarında hepsi bizim engelliyorlar ya babaya bırakın da keyiflice oturalım ayda yılda bir toplanıyoruz ona bile gelemiyorum
Şimdi bekara boşanmak kolay misali konuşmak kolay diyenler oluyor da valla benim dengozun hep üstünde olur artık kişiliği iyi gelişsin diye diye hayır demiyor aileler yanlış yapıyorlar
Buluşma işi de çocuksuz veya bekar arkadaşımla buluşacaksam on yaşında çocuğum huysuzluk yapıyorsa oraya da götürmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…