Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sana bir taktik! Böyle zamlı zumlu bir laf açılırsa hayat pahallığıdan tem vurursa gecen sökülen perdem varya bil bakalım ne kadar olmuş de ben yaptırdımda şuydu şimdi bu fiyat eşimde bende şok oldum de :KK53:
O günden sonra burdan taşında başka şehire gitti. Yüzyüze gelirsek birgün denerim 🤣

Ne garip kültürler onlar bu teklifi çocuklarından yada yakın insanlardan bekliyor hatta yardım ediyolarmış biz büyüklerimize böyle bir şey teklif etsek bastonla kovalınırız birde bizde istifçilik kültürü var çıkamazdık işin içinden 😏
Ölmemizi mi istiyonn püüü edepsz derler bide konu mirasa bağlanır ordan

Benim arkadaşımın oğlu balkondaki plise perdemi sökmüştü kız oturdu güldü kocan kızmaz demi dedi sadece 🫠 sonra zaten perde düzen tutmadı hepsini söktük eşimle yeni perde aldım. Çocuk sonuçta aklı ermez bilerek yapmadı ama annesinin gülmesi tuhaf. 😐
Ay çok sinir bozucu bizim eve yıllar evvel bi çocuk gelmişti annemin arkadaşı
Ağzı burnu akıyor hop benim yastık yorgana güzelce sildi ordan fırladı perdeyi komple uere indirdi ordan oyun sanıyor tabi çat diye salon sandalyesini attı kırdı
Annecim yapma amaağğğ oturduğu yerden
İste gittiğin yere illallah getirtmeyeceksin 😀

Yazdığını okuyunca aklıma gelen tek cümle necip fazıldı sanırım. Yaşantıları var dinimiz gibi, dinleri var yaşantımız gibi sözü geldi. :KK43:
Demi aslında hayatı olduğu gibi kabul etsek ne güzel olur yaşlılarımızı düşündüm ne yapabiliyolar ne güçleri yetiyor kabullenip şu fazlalıklardan bir kurtulsalar dinlerini sosyal alanlarını genişletip aslında bir sedcade bir kuranı kerim 🤲🏻
Rabbim bizi güzel huylu yaşlandırsın 🤲🏻

1730209528301.png

Yapay zeka bile beni ikna edemedi bugün 🤣

Ay çok sinir bozucu bizim eve yıllar evvel bi çocuk gelmişti annemin arkadaşı
Ağzı burnu akıyor hop benim yastık yorgana güzelce sildi ordan fırladı perdeyi komple uere indirdi ordan oyun sanıyor tabi çat diye salon sandalyesini attı kırdı
Annecim yapma amaağğğ oturduğu yerden
İste gittiğin yere illallah getirtmeyeceksin 😀
Ayy ben perdeyle iyi yırtmışım yine sizin ki dahada betermiş 😁

X