Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saaten sonrada o gözüküyor söyleceksinYok ya biraz düşünceli olacak anne benim anam ağlamış belim kopmuş badana yapmışım çocuk geldi duvara araba atıyor aldım elinden arabayı anasına da dedim atıyor her yere kaldırdım diye.
Törende yer mi siliyon bacımsuTÖrendeydim utanır mısınız bilmem
Yalnız değilsin kardeşimO zaman seda suçlu olurdu kesin.
Bide ben şey var sizde de var mı acaba. Eğer ki annesi uyarmayan çocuk böyle döküp saçıyorsa, ve özellikle benim çocuğıma zarar verecek hareketlerde bulunuyorsa ben bu çocuğu hiç sevemiyorum ya. Ben mi diyorum acaba kötü düşünüyorum. Ama var böyle bi çocuk cidden gelmesini hiç istemiyorum anneside dahil
Bi miktarTÖrendeydim utanır mısınız bilmem
Aynen öyle valla.Yok ya biraz düşünceli olacak anne benim anam ağlamış belim kopmuş badana yapmışım çocuk geldi duvara araba atıyor aldım elinden arabayı anasına da dedim atıyor her yere kaldırdım diye.
Ben henüz o söyleme aşamasına tam gelemedim. Baktım anneden de çıt çıkmıyor bende onun evine gidince kızımı salıyorum hiç uyarmıyorum. Birine zarar vermediği süreceYok ya biraz düşünceli olacak anne benim anam ağlamış belim kopmuş badana yapmışım çocuk geldi duvara araba atıyor aldım elinden arabayı anasına da dedim atıyor her yere kaldırdım diye.
Bide seninki akrabaymış ya o da daha zorBende öyleyim dediğim teyzemin gelini ve çocuğunun gelmesini istemiyorum hiç
Gelişmesin benimkilerde dahil gelişti de ne oldu 2-20 yaş arası her çocuk genç sadece ukalaözgüveni gelişmiyormuş
Evet çünkü bide aynı bina aksi gibi site yakın üçümüzün kideAslında seda nasıl bilirse öyle alışırlar sen kapıyı kapalı tutarsan mesela çocuğs dersen buraya girmeyelim bozmayalım vs diye bunu laf etseler ne çıkar alışır derler ki seda eşyaların bozulmasını istemiyor.
Be bozmazlar. Bazen de böyle olmak lazım. Sen eş ailesine karşı çok iyisin hep idare ediyorsun arada kötülük gerginlik olmasın diye.
Asıl şimdi çocuk doğunxa başlıyor mesele sen ses etmezsen o çocuk gelir afedersin içine eder gider çocuğuda eller sürekli sen bişey demiyosun diye millet zaten rahat.
Baştan neyse onu benimser herkes bırak iki laf etsinler
Evet ya. Gelin olunca bide direkt bişey de diyemiyorsun. Ama nelerini gördüm yani çocuğun insan ağzını açıp bişey demez mi ne bileyim garip. Ahsene de vurdu kızı bi kaç kez uyardım ben hemen. Hiç yapma da demiyorBi
Bide seninki akrabaymış ya o da daha zor
Halının altınamı süpürmüşükAnaaa ne dolmuşum ben de
Bence böyle devam et diğer türlü arkandan neler derler nelerPes. Diyorum ki bazen kendime çocuğa çok mu yükleniyorum şöyle gamsız olsam
Gözümüzün önünde çekiyor çocuk annesi bi şey demedi ben nasıl deyim bonus baktım annesi çenesini açmıyor bende diyemedim en sonunda söktüZevzek kocanın kızmasına gerek var mı sen direk kızsaydın bak o sökülür elleme diye uyarsaydın anlamıyosa annesine diyeceksin çekiyot onu çekmesin diye.
Hiç bir şey kolay alınmıyor kendi perdesini söktürsün
Benim çocuğum olsaydı uyarırdım yaptırmazdım ki gözden kaçtı diyelim yaptı neyse masraf verirdim mahcup olurdum yani oturup güzel bi şey yapmış gibi gülmek nedir bak şuan aklıma geldi sinir oldumBu konuda ben ne kadar hasas davrandıysam karşı taraftan onu beklerim
Bilmeyerek yapılmış bir şeye tabiki bir şey denilmez çocuk sonuçta ama yapma etme demek çocuğun ayarınımı bozacak gülmeside ne yani
Yeni nesil tutarsız ve sınırsız çocuk yetiştiriyolar cidden bu belli başına bir sorun
NolduAnaaamm şuan arkadaşıma sinir oldum ya arayıp ağzımdan geleni diyesim geldi
Seni düşünmeyeni sen de düşünmeyeceksin daha gençsiniz alışırsınız demeyenasıl deyim bonus
Valla ben diyorum da millet neler der valla istesem de rahat olamıyorum yaniBence böyle devam et diğer türlü arkandan neler derler neler
Gözümüzün önünde çekiyor çocuk annesi bi şey demedi ben nasıl deyim bonus baktım annesi çenesini açmıyor bende diyemedim en sonunda söktü
Benim çocuğum olsaydı uyarırdım yaptırmazdım ki gözden kaçtı diyelim yaptı neyse masraf verirdim mahcup olurdum yani oturup güzel bi şey yapmış gibi gülmek nedir bak şuan aklıma geldi sinir oldum
HEpimizi sinir ettiAnaaamm şuan arkadaşıma sinir oldum ya arayıp ağzımdan geleni diyesim geldi