Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok ya biraz düşünceli olacak anne benim anam ağlamış belim kopmuş badana yapmışım çocuk geldi duvara araba atıyor aldım elinden arabayı anasına da dedim atıyor her yere kaldırdım diye.
Bu saaten sonrada o gözüküyor söyleceksin

Yok yapma diyince çocuğun özgüveni gelişmiyormuş bizde cahil cuheyla değiliz cevreye karşı duyarsızlığı gelişiyor o daha büyük sorun
Senin çocuğuna eğitimin senin sınırların içinde olmalı

Yalnız değilsin kardeşim

Yok ya biraz düşünceli olacak anne benim anam ağlamış belim kopmuş badana yapmışım çocuk geldi duvara araba atıyor aldım elinden arabayı anasına da dedim atıyor her yere kaldırdım diye.
Aynen öyle valla.
Geçen komşu gelmişti çocuk aldı eline kinetik kum ve oyun hamurunu, hemen aldım elinden. Gülümseyerek "halıya yapıştığı zaman çıkmıyor başka şeylerle oynayın" dedim. Buna bozulacak olan misafirliğe de gitmesin .

Ben henüz o söyleme aşamasına tam gelemedim. Baktım anneden de çıt çıkmıyor bende onun evine gidince kızımı salıyorum hiç uyarmıyorum. Birine zarar vermediği sürece

Evet çünkü bide aynı bina aksi gibi site yakın üçümüzün kide
onun da etkisi var.
ama en azından annemle babamın dediği gibi kilit işini yapıp halledersek çocukta unutur gider .
Zaten meydanda ıvır zıvır yiğenlerimin oyuncaklarından topladım getirdim bu eve zamanında gelen herhangi bi çocuğa vermek için.
O oyuncaklardan veririm onlardan oynar .

Bi

Bide seninki akrabaymış ya o da daha zor
Evet ya. Gelin olunca bide direkt bişey de diyemiyorsun. Ama nelerini gördüm yani çocuğun insan ağzını açıp bişey demez mi ne bileyim garip. Ahsene de vurdu kızı bi kaç kez uyardım ben hemen. Hiç yapma da demiyor

Pes. Diyorum ki bazen kendime çocuğa çok mu yükleniyorum şöyle gamsız olsam
Bence böyle devam et diğer türlü arkandan neler derler neler
Gözümüzün önünde çekiyor çocuk annesi bi şey demedi ben nasıl deyim bonus baktım annesi çenesini açmıyor bende diyemedim en sonunda söktü
Benim çocuğum olsaydı uyarırdım yaptırmazdım ki gözden kaçtı diyelim yaptı neyse masraf verirdim mahcup olurdum yani oturup güzel bi şey yapmış gibi gülmek nedir bak şuan aklıma geldi sinir oldum

Valla ben diyorum da millet neler der valla istesem de rahat olamıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…