Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamam çocuktur kıskanabilir de , odayı o kadar dağıtana kadar büyükler nerdeydi? Annesi özellikle.
Ben de uzaktan yapma diye seslenen anneyi hiç sevmem al uzaklaştır
Ev sahibi içinden gitsin de kurtulayım düşüncesine girmesin sessizce gel sessizce git demi

Ben de uzaktan yapma diye seslenen anneyi hiç sevmem al uzaklaştır
Ev sahibi içinden gitsin de kurtulayım düşüncesine girmesin sessizce gel sessizce git demi
Bilmiyorum ya bana saçma geliyor. Benim çocuklarım başka evde yaramazlık çok yapmadıkları halde gözüm onlarda oluyor. Bi de anne çocuğunun yaramaz olduğunu biliyorsa ki bilir hep gözünün önünde olması gerekir.

Bu yüzden ne çocuğuma bir şey denilsin ne benim dalgınlığıma gelsin diye çocuklar küçükken ellimden geldiğince evden çıkmadım
Çıkarttığım zamanda gözüm üzerinde olurdu yanımda peçetesiz yemek yemesi için bir örtü olmadan evden çıkmadım ve halen benim bu teptirli davranışım hep söylenilir anlatılır
Gerçekten biri çocuklara dur desin ben kızılsın azarlansın demiyorum bir toplum içinde nasıl durulması birinin kişisel alanında nasıl davranması gerektiğini anne babanın anlatması lazım sonra duyarsız çocuklar haline geliyolar

Modum düşüktü 2 gündür. Eşim Kıbrısa gidiyor. Yükseklik korkusu var ve uçağa binmedi hiç. Adam resmen korku saldı içime gitti. Kemal Sunal gibi olursam onu da zorla bindirdiler dio Bi vasiyet vermediği kaldı. Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Allahım.

Kesinlikle katılıyorum. Teyzemin gelini var asla umursamaz çocuk döker saçar yiyecekleri her yere sürer. Bende asla öyle değilim başkasının evinde hele ayakta yiyemez eline alıp gezemez mesela. Sürekli kızar uyarırım. Bana diyor ki rahat bırak çocuğu. Kendi evinde değil de başkasının evinde denk gelince diyor onu da

Ay Allah korusun ya güzel düşün güzel olsun canım

Kendi evimde döküp saçlar ben toplarım temizlerim başkasının evinde toplayıp temizlemeyemem nede dökmesine dağıtmasına musade etmem herkes bu anlayışla yaklaşmalı

Kendi evimde döküp saçlar ben toplarım temizlerim başkasının evinde toplayıp temizlemeyemem nede dökmesine dağıtmasına musade etmem herkes bu anlayışla yaklaşmalı
Öyle tabi abla. Ebeveyn oluyorsan bakacaksın çocuklarına da. Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı ne o öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…