- 28 Ekim 2022
- 5.639
- 13.599
- 28
evetOndandır muhtemelen kıskançlığı da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetOndandır muhtemelen kıskançlığı da
Tamam çocuktur kıskanabilir de , odayı o kadar dağıtana kadar büyükler nerdeydi? Annesi özellikle.
Garipler. Görümcen etmiyorsa anası uyarabilirdi. Ne bilem rahat insanlar demek ki. Ben olsam uyarırdım kızı çıkalım burdan dağıtma diye. En iyisi kilitlemek tabiiçerde oturuyorlardı
Evet.Garipler. Görümcen etmiyorsa anası uyarabilirdi. Ne bilem rahat insanlar demek ki. Ben olsam uyarırdım kızı çıkalım burdan dağıtma diye. En iyisi kilitlemek tabi
Hayırlısı ile gidip gelsin Allah kavuştursunModum düşüktü 2 gündür. Eşim Kıbrısa gidiyor. Yükseklik korkusu var ve uçağa binmedi hiç. Adam resmen korku saldı içime gitti. Kemal Sunal gibi olursam onu da zorla bindirdiler dio Bi vasiyet vermediği kaldı. Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Allahım.
Hadi onlar gamsız, sen neden uyarmadın ve tutup çıkarmadın?içerde oturuyorlardı
Amin. Sizi de Allah kavuştursunHayırlısı ile gidip gelsin Allah kavuştursun
Benim eşimde gitti bugün bir hafta yok sanırım daha uzun olmazsa
O zaman seda suçlu olurdu kesin.Hadi onlar gamsız, sen neden uyarmadın ve tutup çıkarmadın?
Bende öyleyim dediğim teyzemin gelini ve çocuğunun gelmesini istemiyorum hiçO zaman seda suçlu olurdu kesin.
Bide ben şey var sizde de var mı acaba. Eğer ki annesi uyarmayan çocuk böyle döküp saçıyorsa, ve özellikle benim çocuğıma zarar verecek hareketlerde bulunuyorsa ben bu çocuğu hiç sevemiyorum ya. Ben mi diyorum acaba kötü düşünüyorum. Ama var böyle bi çocuk cidden gelmesini hiç istemiyorum anneside dahil
Sen nirden geldin de beni şey ediyonnnn yaşlandım tmmm@birsenpk idi yıkayan
Kalabalığız ablam yaşlılık değil o karışıyorSen nirden geldin de beni şey ediyonnnn yaşlandım tmmm
Pes. Diyorum ki bazen kendime çocuğa çok mu yükleniyorum şöyle gamsız olsamBenim arkadaşımın oğlu balkondaki plise perdemi sökmüştü kız oturdu güldü kocan kızmaz demi dedi sadece sonra zaten perde düzen tutmadı hepsini söktük eşimle yeni perde aldım. Çocuk sonuçta aklı ermez bilerek yapmadı ama annesinin gülmesi tuhaf.
Zevzek kocanın kızmasına gerek var mı sen direk kızsaydın bak o sökülür elleme diye uyarsaydın anlamıyosa annesine diyeceksin çekiyot onu çekmesin diye.Benim arkadaşımın oğlu balkondaki plise perdemi sökmüştü kız oturdu güldü kocan kızmaz demi dedi sadece sonra zaten perde düzen tutmadı hepsini söktük eşimle yeni perde aldım. Çocuk sonuçta aklı ermez bilerek yapmadı ama annesinin gülmesi tuhaf.
Hadi onlar gamsız, sen neden uyarmadın ve tutup çıkarmadın?
ya şimdi dediğin gibi olmuyor işte eşimin ailesi zaten biraz tuhaflar değişikler.
Çocuğa kızdı hemen derler düşünürler . Benden yana.
yani bu işler maceralı ince mevzular.
Bu konuda ben ne kadar hasas davrandıysam karşı taraftan onu beklerimBenim arkadaşımın oğlu balkondaki plise perdemi sökmüştü kız oturdu güldü kocan kızmaz demi dedi sadece sonra zaten perde düzen tutmadı hepsini söktük eşimle yeni perde aldım. Çocuk sonuçta aklı ermez bilerek yapmadı ama annesinin gülmesi tuhaf.