Düzenli Evimiz & Hayatımız

Garipler. Görümcen etmiyorsa anası uyarabilirdi. Ne bilem rahat insanlar demek ki. Ben olsam uyarırdım kızı çıkalım burdan dağıtma diye. En iyisi kilitlemek tabi
Evet.
Aynen .
çünkü bi şey desem bi şey dedi olacam..
Ondan dolayı odanın direk kapalı kitli kalması hayırlı. 😃

Modum düşüktü 2 gündür. Eşim Kıbrısa gidiyor. Yükseklik korkusu var ve uçağa binmedi hiç. Adam resmen korku saldı içime gitti. Kemal Sunal gibi olursam onu da zorla bindirdiler dio 🤦🏼‍♀️Bi vasiyet vermediği kaldı. Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Allahım.
Hayırlısı ile gidip gelsin Allah kavuştursun 🤲
Benim eşimde gitti bugün bir hafta yok sanırım daha uzun olmazsa

Hadi onlar gamsız, sen neden uyarmadın ve tutup çıkarmadın?
O zaman seda suçlu olurdu kesin.
Bide ben şey var sizde de var mı acaba. Eğer ki annesi uyarmayan çocuk böyle döküp saçıyorsa, ve özellikle benim çocuğıma zarar verecek hareketlerde bulunuyorsa ben bu çocuğu hiç sevemiyorum ya. Ben mi diyorum acaba kötü düşünüyorum. Ama var böyle bi çocuk cidden gelmesini hiç istemiyorum anneside dahil

O zaman seda suçlu olurdu kesin.
Bide ben şey var sizde de var mı acaba. Eğer ki annesi uyarmayan çocuk böyle döküp saçıyorsa, ve özellikle benim çocuğıma zarar verecek hareketlerde bulunuyorsa ben bu çocuğu hiç sevemiyorum ya. Ben mi diyorum acaba kötü düşünüyorum. Ama var böyle bi çocuk cidden gelmesini hiç istemiyorum anneside dahil
Bende öyleyim 🙈 dediğim teyzemin gelini ve çocuğunun gelmesini istemiyorum hiç

Benim arkadaşımın oğlu balkondaki plise perdemi sökmüştü kız oturdu güldü kocan kızmaz demi dedi sadece 🫠 sonra zaten perde düzen tutmadı hepsini söktük eşimle yeni perde aldım. Çocuk sonuçta aklı ermez bilerek yapmadı ama annesinin gülmesi tuhaf. 😐
Pes. Diyorum ki bazen kendime çocuğa çok mu yükleniyorum şöyle gamsız olsam😂😂

Benim arkadaşımın oğlu balkondaki plise perdemi sökmüştü kız oturdu güldü kocan kızmaz demi dedi sadece 🫠 sonra zaten perde düzen tutmadı hepsini söktük eşimle yeni perde aldım. Çocuk sonuçta aklı ermez bilerek yapmadı ama annesinin gülmesi tuhaf. 😐
Zevzek kocanın kızmasına gerek var mı sen direk kızsaydın bak o sökülür elleme diye uyarsaydın anlamıyosa annesine diyeceksin çekiyot onu çekmesin diye.
Hiç bir şey kolay alınmıyor kendi perdesini söktürsün

ya şimdi dediğin gibi olmuyor işte eşimin ailesi zaten biraz tuhaflar değişikler.
Çocuğa kızdı hemen derler düşünürler . Benden yana.
yani bu işler maceralı ince mevzular.

Aslında seda nasıl bilirse öyle alışırlar sen kapıyı kapalı tutarsan mesela çocuğs dersen buraya girmeyelim bozmayalım vs diye bunu laf etseler ne çıkar alışır derler ki seda eşyaların bozulmasını istemiyor.

Be bozmazlar. Bazen de böyle olmak lazım. Sen eş ailesine karşı çok iyisin hep idare ediyorsun arada kötülük gerginlik olmasın diye.

Asıl şimdi çocuk doğunxa başlıyor mesele sen ses etmezsen o çocuk gelir afedersin içine eder gider çocuğuda eller sürekli sen bişey demiyosun diye millet zaten rahat.

Baştan neyse onu benimser herkes bırak iki laf etsinler

Bu konuda ben ne kadar hasas davrandıysam karşı taraftan onu beklerim
Bilmeyerek yapılmış bir şeye tabiki bir şey denilmez çocuk sonuçta ama yapma etme demek çocuğun ayarınımı bozacak gülmeside ne yani
Yeni nesil tutarsız ve sınırsız çocuk yetiştiriyolar cidden bu belli başına bir sorun

X