- 12 Haziran 2019
- 17.397
- 105.578
- 36
MaşAllah bonusum gerçekten harika şeyler yapıyorsunPAnçoyu bitirdim şükür oturduğuma değdi her fırsatta örüyorum zaten şimdi kenarlarını yapıcam inş
YOk canım bunlar düz şeylee asıl iş kişinin üstüne göre örmek kol otuntusunu falan oturtmak onlara hiç girmedimMaşAllah bonusum gerçekten harika şeyler yapıyorsun
Onlar da yapamayacağın şeyler değilYOk canım bunlar düz şeylee asıl iş kişinin üstüne göre örmek kol otuntusunu falan oturtmak onlara hiç girmedim
BAna bir şey söyle içime işlesin kalkayımBen kalkıyorum biraz evin içinde dolanayım
Sağol.SAğ salim kucağına al seda ne güzel heyecan bi de benim son pazarım demişsin tövbe est bebeksiz son pazar de bari
İçine işleyemeden gitmişim yaaBAna bir şey söyle içime işlesin kalkayım
Diyetisyen beyza demir diye biri canım rastgele denk geldiğim biriTünaydın kızlarerken uyandım ama eşimle hastane işi vardı oraya gidip geldik evdeyim suan
Selam kızlarrrr. Ben neler yaptım neler hemen yazmam lazım
Kızımın odasını süpürdüm.
Halıyı kaldırdım sildim.
Çalışma masasının olduğu yere ayrı bi halı serdim yere gelmesin ayağı diye.
Kitaplığın tozunu aldım.
Yatak odasına geçtim;
Gardrop hep boşalttım sildim.
Yazlıkları kaldırdım, kışlıkları çıkardım.
Gardropun dışını da sildim
Yatağın altında konsol ve şifonyerin aynası duruyordu onları temizleyip gardrop un üstüne kaldırdım.
Bazı olmayanları,giymediklerimi giysi kumbarası için ayırdım.
Bazı abiyelerin fotoğrafını çektim dolap uygulamasına yükleyeceğim.
Halıyı ve yerleri süpürdüm.
Namaz molası verdim.
Yatak odasını sileceğim.
Sonra robotu saların yatağın altını süpürsün yetişemiyorum oraya.
Tüm evi süpürcem.
Sana layık değil ama bi mutfak topladım patates köfte yaptımSizin yaptıklarınızı okucam
Bugün notunu kırık veriyorum bonuscumSana layık değil ama bi mutfak topladım patates köfte yaptım