Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eklentiler

• 20241027_152236.jpg
    20241027_152236.jpg
    226,6 KB · Görüntüleme: 40
Günaydınnnn hayırlı sabahlar mus mutlu bir gün olsun 😍💕
Dün akşam bulaşık makinesini boşalttım✔️
Temiz nevresim serdim ✔️
Kurutma makinesi dolabını kurduk ✔️
.
Bu sabah💗
Yatağımızı topladım ✔️
Bütün odaların camlarını açtım✔️
Akşamdan mutfağım topluydu✔️
Robotu çalıştırıp çıktım ✔️
Bugün anacuğuma geldim sabah kahvaltı bile yapmadan çıktık bütün gün burda olacağım inşallah biraz dinlenicem sonra iyi olursam anneme Temızlık yapasım var 🥰
Günün güncellemesi annemin evinden🫢
Ev toplandı ✔️
Bulaşık makinesi doldurulup çalıştırtırıldı✔️
Ocak silindi ✔️
Ev süpürüldü ✔️
Öğle yemeği hazırladım salata,makarna shsgs✔️
Bulaşık makinesi boşaltıldı✔️
Bulaşık makinesi tekrar çalıştırıldı✔️
Toz alındı(mutfak dolapları,odalar vs.)✔️
Fınıshh😶‍🌫️
Yarında kahvaltıya misafirlerim gelebilir belli degıl evım temiz sadece Tuvaletleri lavaboları bı foşurdatmam lazım bide kahvaltı hazırlığı yapacağım 🥰

Babamla annem geldi saat 3 buçukta.
Oturma odasındaki televizyonumuz ünite üstünde olduğu için.
İlerde oğlum emekleyip yürümeye başladığında çeker düşürür diye şimdiden önlem almak istedik.
Televizyonu bir aparat sayesinde duvara koydu babam.
Az önce yeni gittiler.
bugünlerde evin ufak tefek tamiratlık işleri var.
Sağolsun babam yapıyor
Eşim çünkü markette olunca uzun süre.
😃😀
Çocuk odasına da mecburen kilit anahtar yapacaz.
Dün görümcemin kızı ilgisini ve dikkatini çekti.
Değişik bi oda tabi bütün eşyalar yeni olunca kıskandı ister istemez.
ne varsa dağıttı odada. 😄 görümcem kızına yapma dur diyor ama kız da devam ediyor.
Bi şey de diyemiyorum. Bizde en azından anahtar ayarlanıp kitlenirse odanın kapısı kapalı olursa unutur gider diye düşündük .
Benim zaten halim yok ki sürekli her şeyi nasıl toplim tekrar .
Annemgilde gelen misafirlere karşı o oda düzgün durması lazım diyorlar haklı olarak.
😀

Ama sabahtan bunu bitirdim :KK16:
Yaa makina örgüsü gibi bonuscum maşallah ne güzel yapmışsınnn 🧿
Bende şuna şaşırıyorum.
Onun kızı ana sınıfına gidiyor.
Benim oğlum daha yeni doğan olacak .
Şimdiden kıskanması ilginç. 🙂
Kıskanan çocuksa takılma seda kaç yaşında olursak olalım ilgi odağı olan kardeş, kuzen kıskanılıyor bence. Nerden biliyorsun diye sormayın 😂😂😂

Ama kıskanan görümceyse fenaa 😂

Kızımın ateşi vardı şurup verdim geçer gibi oldu ama şimdi uyuya kaldı hafif ses çıkarıyor ya sayıklar gibi anlamadım ateş ölçerinde pili bitmiş. ne yapaam acaba canım sıkıldı. sweetgirlcandy sweetgirlcandy dediği gibi limon fakan sürdüm ayağına
Sirkeli su yapıp, bezi, alnına, eklem yerlerine, ayak altına veya kol atına koyabilirsin. Sık sık bezi yıka yarım saat uygula düşer ateşi inşaAllah geçmiş olsun canım
Ay deprem oldu ya. Nerde olduysa burda hissettik. Eşimde yok kızım uyuyordu nasıl korktum
Allah beterinden korusun geçmiş olsun 😞

Sirkeli su yapıp, bezi, alnına, eklem yerlerine, ayak altına veya kol atına koyabilirsin. Sık sık bezi yıka yarım saat uygula düşer ateşi inşaAllah geçmiş olsun canım

Allah beterinden korusun geçmiş olsun 😞
Allah razı olsun abla. Adanada olmuş sanrıım :KK43:

Ateşi yok şuan aslında o yüzden ne yapacağımı bilemedim.

Allah razı olsun abla. Adanada olmuş sanrıım :KK43:

Ateşi yok şuan aslında o yüzden ne yapacağımı bilemedim.
Evet bende hemen baktım 5 büyüklüğünde adana da olmuş :KK43: Rabbim cümlemizi korusun her türlü afetten🤲🏻

Takip et sık sık elinle yada öpüyor gibi alnını, avuç içlerini ve gıdığını dudağında kontrol edersin. Çıkarsa sirkeli su yap canım. Ateşi çıkmaz inşaAllah

Evet bende hemen baktım 5 büyüklüğünde adana da olmuş :KK43: Rabbim cümlemizi korusun her türlü afetten🤲🏻

Takip et sık sık elinle yada öpüyor gibi alnını, avuç içlerini ve gıdığını dudağında kontrol edersin. Çıkarsa sirkeli su yap canım. Ateşi çıkmaz inşaAllah
İnşallah abla sağolasun

X