Bugün notunu kırık veriyorum bonuscum
Ellerine sağlık bonusum çok güzel olmuşAma sabahtan bunu bitirdim
Sağol penyezim püskül istemedi yapmadım bende ufak bişey gittim kenarına bi de menekşe çiçek ördüm fena olmadıEllerine sağlık bonusum çok güzel olmuş
Günün güncellemesi annemin evindenGünaydınnnn hayırlı sabahlar mus mutlu bir gün olsun
Dün akşam bulaşık makinesini boşalttım
Temiz nevresim serdim
Kurutma makinesi dolabını kurduk
.
Bu sabah
Yatağımızı topladım
Bütün odaların camlarını açtım
Akşamdan mutfağım topluydu
Robotu çalıştırıp çıktım
Bugün anacuğuma geldim sabah kahvaltı bile yapmadan çıktık bütün gün burda olacağım inşallah biraz dinlenicem sonra iyi olursam anneme Temızlık yapasım var
EstağfrullahMaşallah gebe kadınlar şaha kalkmış sıra sıra işleri diziyor ben iyice teyzeye bağladım
Bende şuna şaşırıyorum.
Onun kızı ana sınıfına gidiyor.
Benim oğlum daha yeni doğan olacak .
Şimdiden kıskanması ilginç.
Şimdi çocuklar şımarık büyütülüyor canım yaşla ilgisi yok.
Tek torun mu annesi tarafında. Ondan öyledir belki hiç görmediği için böyle bir şeyiBende şuna şaşırıyorum.
Yaa makina örgüsü gibi bonuscum maşallah ne güzel yapmışsınnnAma sabahtan bunu bitirdim
Kıskanan çocuksa takılma seda kaç yaşında olursak olalım ilgi odağı olan kardeş, kuzen kıskanılıyor bence. Nerden biliyorsun diye sormayınBende şuna şaşırıyorum.
Sirkeli su yapıp, bezi, alnına, eklem yerlerine, ayak altına veya kol atına koyabilirsin. Sık sık bezi yıka yarım saat uygula düşer ateşi inşaAllah geçmiş olsun canımKızımın ateşi vardı şurup verdim geçer gibi oldu ama şimdi uyuya kaldı hafif ses çıkarıyor ya sayıklar gibi anlamadım ateş ölçerinde pili bitmiş. ne yapaam acaba canım sıkıldı.sweetgirlcandy dediği gibi limon fakan sürdüm ayağına
Allah beterinden korusun geçmiş olsunAy deprem oldu ya. Nerde olduysa burda hissettik. Eşimde yok kızım uyuyordu nasıl korktum
Allah razı olsun abla. Adanada olmuş sanrıımSirkeli su yapıp, bezi, alnına, eklem yerlerine, ayak altına veya kol atına koyabilirsin. Sık sık bezi yıka yarım saat uygula düşer ateşi inşaAllah geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun geçmiş olsun
Evet bende hemen baktım 5 büyüklüğünde adana da olmuşAllah razı olsun abla. Adanada olmuş sanrıım
Ateşi yok şuan aslında o yüzden ne yapacağımı bilemedim.
İnşallah abla sağolasunEvet bende hemen baktım 5 büyüklüğünde adana da olmuşRabbim cümlemizi korusun her türlü afetten
Takip et sık sık elinle yada öpüyor gibi alnını, avuç içlerini ve gıdığını dudağında kontrol edersin. Çıkarsa sirkeli su yap canım. Ateşi çıkmaz inşaAllah