Of çok güzel çiçekler
Afiyet olsun çok iyi yapıyorsun kesinlikle
Sen de ben gibi erkencisin bugün günaydıniyi hafta sonları elimde kefirimle sana eşlik ediyorum
günaydın,hayırlı sabahlar
dün işten gelince pazara çıktım sonra yemek yedik kızıma gittik çaya gelince pazardan aldıklarımı yerleştirdim, saat 11,30 dan sonra salondaki koltukları sandalyeleri sildim , sıvı arap sabunu aldım çok övdünüz suya birazda yumuşatıcı koydum güzel koksun diye koltuklar kirli deil orda oturmuyoruz ama bi tozu gitsin dedim kedinin tüyleride oluyo yorulmuşum kollarım ağrıyobugün de çok işim var eve gidince yemekten sonra mutfak dolapları iç dış silinecek, duvarlar silinecek masa sandalyeler silinecek yapabilirsem azda ütüm var Allah kolaylık versin biz kadınların işi gerçekten zor bazen düşünüyorumda Allah bizi çok güçlü yaratmış her şeye her kese yetişiyoruz ama anlayan değer bilen yok
Rabbim sağlıkla mutlulukla bereketiyle dünyaya gelmesini nasip ettsin . Koyacağın adla var olsun.Ailesine vatanına milletine hayırlı evlat ettsinEvet canım erkek
Sağlıkla kavuşun inşallahEvet canım erkek
Geçmiş olsunBen de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Ağzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyorBen de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Geçmiş olsunBen de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Probolis hemen geçiriyorAğzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor
Yok evde kara tut pekmezi var dişlerimi fırçalayıp bir gargara yapıp ağzımda gezdireyimProbolis hemen geçiriyor