Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler canımm 🥰 isimleri çok güzel prenseslerin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼😘
Amiinn aminnn hayalimmm Rabbim istediğin dilediğin vakitte ablanla sana da kolaylıkls sağlıkla nasip etsin amin🥰🤲🏻🥹
Maşallah 💕
O sırada isme hala karar veremeyen kocam ve ben 😑
Haftalarımız yakın sayılırmış arkadaşımm hayırlı olsun bebeğiniz🥹😍 cinsiyeti neydi belki öneride bulunuruz🧸

Günaydın ❤️
Mutlu haftasonları 🍃🍂

bad9a8556c9da63700033c874e649208.jpg

Canım çicek ten anlıyorsan ne soracağım bende Orkide meneklşe ve anatoryum var bilgin var mı nasıl oluyor bakımları

Üçü de farklı güneş ister ama menekşenin durduğu yerde antoryum da olur.

Menekşenin toprağı geçirgen olacak saksısı derin olmayacak. Sabah güneşi alan yerde perde arkasındaysa en sevdiği yer.
Orkideye 1 senedir bakıyorum iyi bir toprak veya kil bilyesinde direk güneşte durabiliyor düzenli sulamayı seviyor hediye geldiyse mutlaka o topraktan çıkarmak içinde sünger varsa almak gerekiyor.

Besinler de iyi gelir.

Antoryum da aşırı güneşi sevmiyor gölgeli yerlerde güneş almayan odalarda iyi oluyor

Ya çok güzel ❤️ yine çok uzağa gitmemişsiniz iyi bari
aynen canım yakın olsun istedik yoksa ben sakarya geyve taraflarından istemiştim , işte hafta sonları pikniğe falan gideriz
yazın ufak tefek sebze ekeriz bize bi eğlence olur diye aldık bakalım nasip olursa :KK68:

aynen canım yakın olsun istedik yoksa ben sakarya geyve taraflarından istemiştim , işte hafta sonları pikniğe falan gideriz
yazın ufak tefek sebze ekeriz bize bi eğlence olur diye aldık bakalım nasip olursa :KK68:
Çok güzel yapmışsınız artık insanlar şehir o gürültü stresten kaçıyor en güzeli

Üçü de farklı güneş ister ama menekşenin durduğu yerde antoryum da olur.

Menekşenin toprağı geçirgen olacak saksısı derin olmayacak. Sabah güneşi alan yerde perde arkasındaysa en sevdiği yer.
Orkideye 1 senedir bakıyorum iyi bir toprak veya kil bilyesinde direk güneşte durabiliyor düzenli sulamayı seviyor hediye geldiyse mutlaka o topraktan çıkarmak içinde sünger varsa almak gerekiyor.

Besinler de iyi gelir.

Antoryum da aşırı güneşi sevmiyor gölgeli yerlerde güneş almayan odalarda iyi oluyor
Tamamdır canım çok teşekkür ederim

X