- 8 Aralık 2011
- 43.818
- 152.335
Cinsiyeti bellimi kuzumMaşallah
O sırada isme hala karar veremeyen kocam ve ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyeti bellimi kuzumMaşallah
Amiinn aminnn hayalimmm Rabbim istediğin dilediğin vakitte ablanla sana da kolaylıkls sağlıkla nasip etsin aminİyi geceler canımm isimleri çok güzel prenseslerin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Haftalarımız yakın sayılırmış arkadaşımm hayırlı olsun bebeğiniz cinsiyeti neydi belki öneride bulunuruzMaşallah
Banada taktik ver
Ahhhh gençlik bak aklıma düşürdünüz şimdi gençlik olsaydı bir diyyet dersi verirdim sizde o güç kalmadı
Canım çicek ten anlıyorsan ne soracağım bende Orkide meneklşe ve anatoryum var bilgin var mı nasıl oluyor bakımları
aynen canım yakın olsun istedik yoksa ben sakarya geyve taraflarından istemiştim , işte hafta sonları pikniğe falan giderizYa çok güzel yine çok uzağa gitmemişsiniz iyi bari
Çok güzel yapmışsınız artık insanlar şehir o gürültü stresten kaçıyor en güzeliaynen canım yakın olsun istedik yoksa ben sakarya geyve taraflarından istemiştim , işte hafta sonları pikniğe falan gideriz
yazın ufak tefek sebze ekeriz bize bi eğlence olur diye aldık bakalım nasip olursa
Fındıklı dibekle balkonda şalla oturuyorum keyif değil ihtiyaç
Evet canım erkekCinsiyeti bellimi kuzum
Tamamdır canım çok teşekkür ederimÜçü de farklı güneş ister ama menekşenin durduğu yerde antoryum da olur.
Menekşenin toprağı geçirgen olacak saksısı derin olmayacak. Sabah güneşi alan yerde perde arkasındaysa en sevdiği yer.
Orkideye 1 senedir bakıyorum iyi bir toprak veya kil bilyesinde direk güneşte durabiliyor düzenli sulamayı seviyor hediye geldiyse mutlaka o topraktan çıkarmak içinde sünger varsa almak gerekiyor.
Besinler de iyi gelir.
Antoryum da aşırı güneşi sevmiyor gölgeli yerlerde güneş almayan odalarda iyi oluyor
oyy ayaklarını yesinler onların isimlere karar vermişiniz çok güzel olmuş isimleriyle büyüsünler, Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin canımEki Görüntüle 3494923
Size iyi geceler diliyoruuzzz Allah rahatlık versin sabah mutlu ve huzurlu uyanalım
Tamamdır canım çok teşekkür ederim
Aynen 2 hafta öndeyim senden erkekAmiinn aminnn hayalimmm Rabbim istediğin dilediğin vakitte ablanla sana da kolaylıkls sağlıkla nasip etsin amin
Haftalarımız yakın sayılırmış arkadaşımm hayırlı olsun bebeğiniz cinsiyeti neydi belki öneride bulunuruz
Tamamdır teşekkür ederimResim atarsın bişey sormak istersen çiçekler kırpkırmızı çizgimiz