Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ablam işimiz zor da sen de ayrıca zorlaştırıyosun misafir dolap içlerine mi bakacak
güldürdün beni bonus yaa içim rahat etmiyo çok titiz olduğumdan deilde zaten herzaman yapamıyorum çalıştığım için misafir bahanesiyle yapıyorum işte limonsuzmuydu evi temizlemek için misafir çağıran bende onun gibi yapıyorum bi nevi oğlumda misafir gelmese bu kadar temizlik yapmıcan diyo sanki kendi yapıyo evin işlerini

Gönül bende paketli gıda hamur işi ekmek makarna uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Tam buğday yiyorum. 2 lt su içiyorum bakalım ne olacak

Maşallah çok güzel canım hedefin kaça inmek
Gonulmeyvesi bi online diyetisyenle anlaşmıştın gönül yanlış hatırlamıyorsam onun adı neydi?
Evet 1 ay devam ettim sadece ama ben memnun kalmadım yani aslında öyle de demeyim ama kızın tam yoğun zamanına denk gelsi akraba düğününde üstüne bide evlilik teklifi aldı kafa Leyla
İstersen yine söyleyeyim ama

Ağzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor

Benim de çıkmış acıyor baya uzun zamandır olmamıştı bu ara gözüm de çok seğirdi hayırlara çıksın
Sanada geçmiş olsun

Tiniminimavihanim bunlar da benim incilerim annesinin gövdesinde büyüyorlar inşallah kocaman olana kadar sağlıkla büyürler
Oyy İncilerin çook çook güzel Bonusumm
Sağlıkla büyüsünler.Senin elin değmiş sevgin yeter onlara zam
oyy ayaklarını yesinler onların isimlere karar vermişiniz çok güzel olmuş isimleriyle büyüsünler, Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin canım
Aminnn ablacımmm
Allah razı olsunnn isimlere karar verdik şükür bizlere vatanına milletine yararlı evlat olsunlar aminnnn

Evet benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…