Sirkeyle kargara yap efserimYok evde kara tut pekmezi var dişlerimi fırçalayıp bir gargara yapıp ağzımda gezdireyim
Ben de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Sağol canım sanırım üşütmenin sonucuSirkeyle kargara yap efserim
Geçmiş olsun
Yara da kötü ya ne yesen zevk alamazsın geçmiş olsunAğzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor
güldürdün beni bonus yaaAblam işimiz zor da sen de ayrıca zorlaştırıyosun misafir dolap içlerine mi bakacak
Sanada geçmiş olsunYara da kötü ya ne yesen zevk alamazsın geçmiş olsun
geçmiş olsun canım dikakt et bebeğede geçmesinBen de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
geçmiş olsun efser kantaron yağı varsa sür benim ağzım yanmıştı yemek sıcaktı 2 kere sürdüm geçirdiAğzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor
geçmezse evde vardı bakayım yatmadan süreyimgeçmiş olsun efser kantaron yağı varsa sür benim ağzım yanmıştı yemek sıcaktı 2 kere sürdüm geçirdi
Gönül bende paketli gıda hamur işi ekmek makarna uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Tam buğday yiyorum. 2 lt su içiyorum bakalım ne olacak
Evet 1 ay devam ettim sadece ama ben memnun kalmadım yani aslında öyle de demeyim ama kızın tam yoğun zamanına denk gelsi akraba düğününde üstüne bide evlilik teklifi aldı kafa LeylaGonulmeyvesi bi online diyetisyenle anlaşmıştın gönül yanlış hatırlamıyorsam onun adı neydi?
Ağzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor
Geçmiş olsun Allah şifa versinBen de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Baktım ayrıntılı bakcamsweetgirlcandy Hikayede gülcemalin kitapları var bi bak istersen
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBen de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Karadut özü varsaAğzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor
Oyy İncilerin çook çook güzel BonusummTiniminimavihanim bunlar da benim incilerim annesinin gövdesinde büyüyorlar inşallah kocaman olana kadar sağlıkla büyürler
Aminnn ablacımmmoyy ayaklarını yesinler onlarınisimlere karar vermişiniz çok güzel olmuş isimleriyle büyüsünler, Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin canım
güldürdün beni bonus yaaiçim rahat etmiyo çok titiz olduğumdan deilde zaten herzaman yapamıyorum çalıştığım için misafir bahanesiyle yapıyorum işte limonsuzmuydu evi temizlemek için misafir çağıran bende onun gibi yapıyorum bi nevi oğlumda misafir gelmese bu kadar temizlik yapmıcan diyo sanki kendi yapıyo evin işlerini