Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ablam işimiz zor da sen de ayrıca zorlaştırıyosun misafir dolap içlerine mi bakacak :confused:
güldürdün beni bonus yaa :KK45: içim rahat etmiyo çok titiz olduğumdan deilde zaten herzaman yapamıyorum çalıştığım için misafir bahanesiyle yapıyorum işte limonsuzmuydu evi temizlemek için misafir çağıran bende onun gibi yapıyorum bi nevi :KK14::KK53: oğlumda misafir gelmese bu kadar temizlik yapmıcan diyo sanki kendi yapıyo evin işlerini :eek:

Gönül bende paketli gıda hamur işi ekmek makarna uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Tam buğday yiyorum. 2 lt su içiyorum bakalım ne olacak

Maşallah çok güzel canım hedefin kaça inmek
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bi online diyetisyenle anlaşmıştın gönül yanlış hatırlamıyorsam onun adı neydi?
Evet 1 ay devam ettim sadece ama ben memnun kalmadım yani aslında öyle de demeyim ama kızın tam yoğun zamanına denk gelsi akraba düğününde üstüne bide evlilik teklifi aldı kafa Leyla 😍🤭
İstersen yine söyleyeyim ama 🫠

Ağzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor 😒

Benim de çıkmış acıyor baya uzun zamandır olmamıştı bu ara gözüm de çok seğirdi hayırlara çıksın
Sanada geçmiş olsun 🤲🏻

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim bunlar da benim incilerim annesinin gövdesinde büyüyorlar inşallah kocaman olana kadar sağlıkla büyürler
Oyy İncilerin çook çook güzel Bonusumm
Sağlıkla büyüsünler.Senin elin değmiş sevgin yeter onlara💜💜😍😍 zam
oyy ayaklarını yesinler onların :anne::anne: isimlere karar vermişiniz çok güzel olmuş isimleriyle büyüsünler, Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin canım :KK74:
Aminnn ablacımmm
Allah razı olsunnn isimlere karar verdik şükür 🥹😍🥰 bizlere vatanına milletine yararlı evlat olsunlar aminnnn🐣🐣🤲🏻

güldürdün beni bonus yaa :KK45: içim rahat etmiyo çok titiz olduğumdan deilde zaten herzaman yapamıyorum çalıştığım için misafir bahanesiyle yapıyorum işte limonsuzmuydu evi temizlemek için misafir çağıran bende onun gibi yapıyorum bi nevi :KK14::KK53: oğlumda misafir gelmese bu kadar temizlik yapmıcan diyo sanki kendi yapıyo evin işlerini :eek:
1729924828844.jpeg
Evet benim 😂😂

X