- 24 Mart 2012
- 17.055
- 3.372
- 41
evet hamişler artıyorGrubumuzda yeni üyeler görüyorum. Hoşgeldin diyeyim öncelikle.
Hamişler artıyor grupta.
Geçmiş olsun grip gelmişsin şifalan inşallah burda.
Sag ol ablagünaydın, hayırlı cumalar
benim abimin gelininede suyun fazla demişti doktor o yüzden makarna ve hamur işlerinden uzak durmasını söylemişti
sanada öyle bişe söyledimi ,geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, işlerini de yormadan yap çiçeğimmmGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün
olsun oda yedek olsun almışın artıkBugün baya soğuk hava kapalı da
Yatağımızı topladım
Yatak odasını havalandırdım
Mutfağı topladım
Mutfağı havalandırdım
Öğlene doğru tüm evi süpürcem
Yemeğim var bugün. Ahsene yapılacak. Başka da işim yok gibi şimdilik
Dikey süpürgemin fırçası dönmüyor yenisini sipariş ettim demiştim ya. Dün yeni geleni taktım dönmedi. Sonra aradaki boruyu çıkarıp direk üste taktım döndü iki fırça da. Sonra boruyu takıp denedim düzeldi. Boşuna almış oldum fırçayı da
Seda dan sonra çöp detayını vermeye başladık04:30 kalkış
manevi saat yapıp, okumaları yaptım Elhamdülillah
ev toplu
mutfak toplu
yatak toplu
wc lavabo yıkandı
çöpü attım
işe geldim kahvemi içiyorum. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Hepimizin işi gücü rast gitsin. Bereketli verimli bir gün olsun inşaAllah
Anladım ablaaamin canım sağolasın, ben tersanede muhasebe personel işlerine bakıyorum
Bi sen bi ben meraklı zatenevet hamişler artıyor
yaş sklası da değişiyor oluyor.
40 lı yaşlarda kaç kişiyiz mesela ?
ya ben gibi çocuksuz olan var mı ?
ya da mesela bekar ?
merak ediyor insan :))
Olsun yenilenmiş oldu kızBugün baya soğuk hava kapalı da
Yatağımızı topladım
Yatak odasını havalandırdım
Mutfağı topladım
Mutfağı havalandırdım
Öğlene doğru tüm evi süpürcem
Yemeğim var bugün. Ahsene yapılacak. Başka da işim yok gibi şimdilik
Dikey süpürgemin fırçası dönmüyor yenisini sipariş ettim demiştim ya. Dün yeni geleni taktım dönmedi. Sonra aradaki boruyu çıkarıp direk üste taktım döndü iki fırça da. Sonra boruyu takıp denedim düzeldi. Boşuna almış oldum fırçayı da
Sag ol canımGeçmiş olsun canım
Sag ol abla yapabildiğim kadar artkGeçmiş olsun canım dikkat et kendine, işlerini de yormadan yap çiçeğimmm
Teşekkür ederim merhabaHastalıklar da insanlar için. Geçecek inşallah üzme tatlı canını.
Yapacağın tek şey mandalina limonata portakal tüketmek bol bol bir de ballı ılık su.
Geçmiş olsun
Gebeliğin de hayırlı olsun
Ne güzel bir dua ve örnek Rabbım bize ne kadarda yakın hep yanımızdaAyyy varya yeni kursa başladım dedim ya burası uzak. Otobüsle git gel yapacaktık ama yine yürüyecektikte eşim arabayla gittiği için biz kızımla arabasız kalıyorduk.
Neyse dert ettim bayağı nasıl olcak soğuklarda falan diye. Bugün de dedim ki beni buraya gönderen Allah onu da ayarlamıştır dedim.
Ne oldu bilin. .geldim kursa liseden arkadaş. Meğer bizim binanın karşısında oturuyormuş ama hiç karşılaşmadık. Ve arabayla gidip geliyormuş
Masallah abla tozlara meydan okuyorsun resmenBalkonu yıkadım demirlerini sildim
Yatakları attım dışarı
Başlıklarıda attım güzel bir havalansınlar
Bazayıda diktim yine altını üstnü deterjanlı su ile sildim durlama suyuna da sirke kattın şimdi bir turda onla silerim
Biraz dinlenip bir bardak çayın ardından yarım kalan işi yapayım
ne güzel bi tesadüf olmuş hem eski arkadaşınla yeniden görüşmek hemde arabası olmasıAyyy varya yeni kursa başladım dedim ya burası uzak. Otobüsle git gel yapacaktık ama yine yürüyecektikte eşim arabayla gittiği için biz kızımla arabasız kalıyorduk.
Neyse dert ettim bayağı nasıl olcak soğuklarda falan diye. Bugün de dedim ki beni buraya gönderen Allah onu da ayarlamıştır dedim.
Ne oldu bilin. .geldim kursa liseden arkadaş. Meğer bizim binanın karşısında oturuyormuş ama hiç karşılaşmadık. Ve arabayla gidip geliyormuş