• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün baya soğuk hava kapalı da

✅Yatağımızı topladım
✅Yatak odasını havalandırdım
✅Mutfağı topladım
✅Mutfağı havalandırdım

🎈Öğlene doğru tüm evi süpürcem

Yemeğim var bugün. Ahsene yapılacak. Başka da işim yok gibi şimdilik

Dikey süpürgemin fırçası dönmüyor yenisini sipariş ettim demiştim ya. Dün yeni geleni taktım dönmedi. Sonra aradaki boruyu çıkarıp direk üste taktım döndü iki fırça da. Sonra boruyu takıp denedim düzeldi. Boşuna almış oldum fırçayı da 🤦🏼‍♀️

Allah affetsin göğsümde kuşla güldüm

Ayyy varya yeni kursa başladım dedim ya burası uzak. Otobüsle git gel yapacaktık ama yine yürüyecektikte eşim arabayla gittiği için biz kızımla arabasız kalıyorduk.

Neyse dert ettim bayağı nasıl olcak soğuklarda falan diye. Bugün de dedim ki beni buraya gönderen Allah onu da ayarlamıştır dedim.

Ne oldu bilin. .geldim kursa liseden arkadaş. Meğer bizim binanın karşısında oturuyormuş ama hiç karşılaşmadık. Ve arabayla gidip geliyormuş 🥲🥲

Şaşırmadım sero çok gönülden istedin çünkü çıkarsız sadece Allah rızası için ❤️

Ben de kendime istirahat verdim tabi yatak döşek yatıyorum şimdi yerimden kalktım megersem içeri havalandırmak için açtığım camdan böcek girmiş ben de bir güzel ezmişim onu bi kalktım ki böcek parçalara ayrılmış 🤦🏻‍♀️

Seda dan sonra çöp detayını vermeye başladık 😂😂
Ben hep yazıyorum kiii iş tabiki :63:çöpleri kovadan çıkar bir poşete daha geçir. Kovalari yıka tekrar poşet tak.. kendiliğinden olmuyor yaniii:KK48:

seda gibi kapıdan çıkıp kovaya değil, evden çıkıp sokaktaki çöp konteynerine atıyorumm :KK56:

Son düzenleme:
Günaydınnn 🇹🇷
Hayırlı cumalar 🌹

Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün 🫣
Geçmiş olsun canım dikkat et 💐

Günaydınnn 🇹🇷
Hayırlı cumalar 🌹

Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün 🫣
Meyve tüketimi fazla olunca da şeker yükseliyor
Su iç bol bol inşallah geçecektir o zaman enfeksiyon
Kendini de yorma olduğu kadar yavaş yavaş yap işleri de
Çok geçmiş olsun 💐

Back