Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben daha uyumadim....Bu gece nöbetteyim Bdv ye girmemek için sabir ediyorum

Sabaha mapusta olabilirim çünkü :rolleyes::stop::stop:
Ben boğazım için sıçak bir şeyler içeyim dedim gıçık yaptı mutfağa girdim bulaşıklar kendi kendine yıkanmamışlar beni beklemişler 😊
Bulaşık makinesinide boşaltsam ses çıkacak en iyisi elimde yıkayayım dedim yıkadım .
Ben mapusa düşsem kesin orda da bana bulaşık yıkatırlar 😒

Günaydın hayırlı sabahlar 🇹🇷
Cuma'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun 💚

Screenshot_20240916-232418_Instagram.jpg

Topiğde akşamları mutfak toplu tıkı atıyoruz
Motivasyon amaçlı hata ramazanda bunun yarışı yapılıyor aynı yada yakın ilerde olanlarla kim önce iftar bulaşığını yıkayıp mutfağı toplu hale getirirse.🥰

Ne tatlı yazmış tatlı tatlı topluyoruz gibi.
Diyememiş tabi savaşıyorduk birbirimizi eziyorduk manevi olarak diye

Ölmeyecek kadar iş yapıyorum yazamıyorum bu ara dün uzun süre dışardaydım bu sabah da dışarda olacağım.

Hepinize işinizde gücünüzde kolaylıklar diliyorum 🤲🏻

Akşam atamadığım tiki atayım

Mutfak topluydu ✅
Benim bu tikten haberim yoktu 🎃

Grip olmuşum ve gebeyim ne yapayım doğal yoldan kızlar
Ay o kadar vicdan azabı çektim ki bide iyi bakamıyorum şimdiden diye 🥹 biraz duygusallastım var mı öneriniz
Aaa dıoo sende mi gebesın Sağlıkla kucağına almayı nasip olsun inşallah 😍
Böyle düşünmen çok normal bende bazen gayri ihtiyarı duygusal inişler çıkışlar yaşıyorum ağlamalar oluyor bu sefer çocuğumu etkiliyorum diye bir posta ağlıyorum😅 bir arkadaşım söylemişti tavuk suyu çorbası iyi geliyormuş Ihlamur ve kuşburnu da içebilirsin çok fazlaya kaçmadan limonlu Ama sen kendini bilirsin Eğer kötüye gidiyorsan doktoruna yaz bence O sana hamilelerin içebileceği grip ilacı verebilir çok geçmiş olsun 🌸

Grip olmuşum ve gebeyim ne yapayım doğal yoldan kızlar
Ay o kadar vicdan azabı çektim ki bide iyi bakamıyorum şimdiden diye 🥹 biraz duygusallastım var mı öneriniz
Çok geçmiş olsun💐 çabucak toparlanırsın inşaAllah arkadaşlar yazmış çorba içebilir limon sürebilirsin. Yat dinlen bol bol terlemeye çalışın iyi gelir

Dionee Dionee ve Feraceli Feraceli
Sağlıcakla vaktinde kucağınıza alın bebeklerinizi 🤲🏻

X