Düzenli Evimiz & Hayatımız

Grip olmuşum ve gebeyim ne yapayım doğal yoldan kızlar
Ay o kadar vicdan azabı çektim ki bide iyi bakamıyorum şimdiden diye biraz duygusallastım var mı öneriniz
Hastalıklar da insanlar için. Geçecek inşallah üzme tatlı canını.
Yapacağın tek şey mandalina limonata portakal tüketmek bol bol bir de ballı ılık su.
Geçmiş olsun
Gebeliğin de hayırlı olsun

04:30 kalkış

manevi saat yapıp, okumaları yaptım Elhamdülillah
ev toplu
mutfak toplu
yatak toplu
wc lavabo yıkandı
çöpü attım

işe geldim kahvemi içiyorum. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Hepimizin işi gücü rast gitsin. Bereketli verimli bir gün olsun inşaAllah

Günaydınnn
Hayırlı cumalar

Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün

Neeee lidlaam bebek mi geliyorrrr Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersinn sağlıkla gelsinnn çiçeğimmm

Ay ben kaçırmışım.yada denk.gelmedi bazen arka sayfaları okumadan direk dalarım topigi

Ne güzel sende hamilesin ⚘ sağlıkla kucağına al Canım ⚘

günaydın, hayırlı cumalar
benim abimin gelininede suyun fazla demişti doktor o yüzden makarna ve hamur işlerinden uzak durmasını söylemişti
sanada öyle bişe söyledimi ,geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Neeee lidlaam bebek mi geliyorrrr Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersinn sağlıkla gelsinnn çiçeğimmm
Aminnn canimm benim hepimiz sag salim kavuşalım insallah
Ay ben kaçırmışım.yada denk.gelmedi bazen arka sayfaları okumadan direk dalarım topigi

Ne güzel sende hamilesin ⚘ sağlıkla kucağına al Canım ⚘
Teşekkür ederim canım amin Rabbım senindee gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…