Düzenli Evimiz & Hayatımız

Grubumuzda yeni üyeler görüyorum. Hoşgeldin diyeyim öncelikle.
Hamişler artıyor grupta.
Geçmiş olsun grip gelmişsin şifalan inşallah burda.
evet hamişler artıyor

yaş sklası da değişiyor oluyor.

40 lı yaşlarda kaç kişiyiz mesela ?

ya ben gibi çocuksuz olan var mı ?

ya da mesela bekar ?

merak ediyor insan :))

günaydın, hayırlı cumalar
benim abimin gelininede suyun fazla demişti doktor o yüzden makarna ve hamur işlerinden uzak durmasını söylemişti
sanada öyle bişe söyledimi ,geçmiş olsun canım
Sag ol abla 💕 bana da söyledi baya şey saydı hepside yediğim şeyler hamur işleri şekerli seyler🫣 dikkat etmem lazım
Geçmiş olsun canım 💐
Teşekkür ederim❤️❤️

Günaydınnn 🇹🇷
Hayırlı cumalar 🌹

Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün 🫣
Geçmiş olsun canım

Günaydınnn 🇹🇷
Hayırlı cumalar 🌹

Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün 🫣
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, işlerini de yormadan yap çiçeğimmm 🌹

herkese günaydın, hayırlı cumalar

işe geldim, evde kahvaltı yaptım, çöpleri çıkardım, yatak topla, bulasık makinasını boşalt derken koşturmacalı başladım bugüne.

ofiste de işler yoğun gibi bugün, akşamdan whatsapp gruplarında yazmış bana patron, yeni bir iş için araştırma .

uykulu ve baş ağrısı, ve bel ağrısı modunda , pek keyfim yok. havalar da soğuk olunca, hatta ağvanın daha soğuk olacağını düşününce modum yok bugün.

benim kediyi goturup goturmemekte kararsızım, duzenı degısecek, bır oda da duracak hem, dıger odalar da tadılat yaptıgımız ıcın . evde bıraksam da bu aksamdan ıtıbaren salı geceye kadar tek kalacak. mama , su sorun olmaz da. wc pis olacak kaç gün, ayrıca bana düşkün, evde sessızlık oldukça çok mu miyavlar bilmiyorum, zaten hassas bir kedi beden olarak da ruhsal olarak da. hemen alerjisi artıyor ,patileri yara oluyor, ben onunla ılgılendıgım halde düzenli olarak yani.

hanımlar benim akşamdan tempom başlar

hem orda düzen, temızlık ıslerım olacak hem ustalar gelıp gıder, telaslı oluyoruz orda. ama laptop yanımda olacak calısmama gerekırse haftaıcınde diye. o yuzden ara ara size bakarım

zaten çarşamba gunu de sabahtan hem doktor randevularım var , hem de öğlen iş görüşmem. çarşamba günü de işleri, ofisten değil uzaktan takip etmem gerekecek.

Bugün baya soğuk hava kapalı da

✅Yatağımızı topladım
✅Yatak odasını havalandırdım
✅Mutfağı topladım
✅Mutfağı havalandırdım

🎈Öğlene doğru tüm evi süpürcem

Yemeğim var bugün. Ahsene yapılacak. Başka da işim yok gibi şimdilik

Dikey süpürgemin fırçası dönmüyor yenisini sipariş ettim demiştim ya. Dün yeni geleni taktım dönmedi. Sonra aradaki boruyu çıkarıp direk üste taktım döndü iki fırça da. Sonra boruyu takıp denedim düzeldi. Boşuna almış oldum fırçayı da 🤦🏼‍♀️

✅Yatağımızı topladım
✅Mutfağı topladım
✅Mutfağı havalandırdım

Dikey süpürgemin fırçası dönmüyor yenisini sipariş ettim demiştim ya. Dün yeni geleni taktım dönmedi. Sonra aradaki boruyu çıkarıp direk üste taktım döndü iki fırça da. Sonra boruyu takıp denedim düzeldi. Boşuna almış oldum fırçayı da 🤦🏼‍♀️
olsun oda yedek olsun almışın artık

04:30 kalkış :KK24:

📖 manevi saat yapıp, okumaları yaptım Elhamdülillah
🌹 ev toplu
🌹 mutfak toplu
🌹 yatak toplu
🌹 wc lavabo yıkandı
🌹 çöpü attım

:kahve: işe geldim kahvemi içiyorum. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Hepimizin işi gücü rast gitsin. Bereketli verimli bir gün olsun inşaAllah
Seda dan sonra çöp detayını vermeye başladık 😂😂
amin canım sağolasın, ben tersanede muhasebe personel işlerine bakıyorum :KK68:
Anladım ablaa 🤗🤗🫶
evet hamişler artıyor

yaş sklası da değişiyor oluyor.

40 lı yaşlarda kaç kişiyiz mesela ?

ya ben gibi çocuksuz olan var mı ?

ya da mesela bekar ?

merak ediyor insan :))
Bi sen bi ben meraklı zaten 😂

✅Yatağımızı topladım
✅Mutfağı topladım
✅Mutfağı havalandırdım

Olsun yenilenmiş oldu kız

Ayyy varya yeni kursa başladım dedim ya burası uzak. Otobüsle git gel yapacaktık ama yine yürüyecektikte eşim arabayla gittiği için biz kızımla arabasız kalıyorduk.

Neyse dert ettim bayağı nasıl olcak soğuklarda falan diye. Bugün de dedim ki beni buraya gönderen Allah onu da ayarlamıştır dedim.

Ne oldu bilin. .geldim kursa liseden arkadaş. Meğer bizim binanın karşısında oturuyormuş ama hiç karşılaşmadık. Ve arabayla gidip geliyormuş 🥲🥲

Balkonu yıkadım demirlerini sildim
Yatakları attım dışarı
Başlıklarıda attım güzel bir havalansınlar
Bazayıda diktim yine altını üstnü deterjanlı su ile sildim durlama suyuna da sirke kattın şimdi bir turda onla silerim 🧼
Biraz dinlenip bir bardak çayın ardından yarım kalan işi yapayım 😏

Ayyy varya yeni kursa başladım dedim ya burası uzak. Otobüsle git gel yapacaktık ama yine yürüyecektikte eşim arabayla gittiği için biz kızımla arabasız kalıyorduk.

Neyse dert ettim bayağı nasıl olcak soğuklarda falan diye. Bugün de dedim ki beni buraya gönderen Allah onu da ayarlamıştır dedim.

Ne oldu bilin. .geldim kursa liseden arkadaş. Meğer bizim binanın karşısında oturuyormuş ama hiç karşılaşmadık. Ve arabayla gidip geliyormuş 🥲🥲
Ne güzel bir dua ve örnek Rabbım bize ne kadarda yakın hep yanımızda 🤲🏻
Hepimizi Ona layık kullar eylesin 😏

Balkonu yıkadım demirlerini sildim
Yatakları attım dışarı
Başlıklarıda attım güzel bir havalansınlar
Bazayıda diktim yine altını üstnü deterjanlı su ile sildim durlama suyuna da sirke kattın şimdi bir turda onla silerim 🧼
Biraz dinlenip bir bardak çayın ardından yarım kalan işi yapayım 😏
Masallah abla tozlara meydan okuyorsun resmen 😄 Başlıklar hafif mi nasıl çıkardın

ne güzel bi tesadüf olmuş hem eski arkadaşınla yeniden görüşmek hemde arabası olması :KK49:

X