Bugün baya soğuk hava kapalı da
Yatağımızı topladım
Yatak odasını havalandırdım
Mutfağı topladım
Mutfağı havalandırdım
Öğlene doğru tüm evi süpürcem
Yemeğim var bugün. Ahsene yapılacak. Başka da işim yok gibi şimdilik
Dikey süpürgemin fırçası dönmüyor yenisini sipariş ettim demiştim ya. Dün yeni geleni taktım dönmedi. Sonra aradaki boruyu çıkarıp direk üste taktım döndü iki fırça da. Sonra boruyu takıp denedim düzeldi. Boşuna almış oldum fırçayı da
Ne hasta hasta işe giriştin sen yaKızın odasındakı klimayı sileceğim onun üzerinde bir filitreli kızım var onu söken temizleyen var mı
evet meraklı melahat gibiyiz :)))))Seda dan sonra çöp detayını vermeye başladık
Anladım ablaa
Bi sen bi ben meraklı zaten
Olsun yenilenmiş oldu kız
Aksi insan işi benimkiNe hasta hasta işe giriştin sen ya
Ayyy varya yeni kursa başladım dedim ya burası uzak. Otobüsle git gel yapacaktık ama yine yürüyecektikte eşim arabayla gittiği için biz kızımla arabasız kalıyorduk.
Neyse dert ettim bayağı nasıl olcak soğuklarda falan diye. Bugün de dedim ki beni buraya gönderen Allah onu da ayarlamıştır dedim.
Ne oldu bilin. .geldim kursa liseden arkadaş. Meğer bizim binanın karşısında oturuyormuş ama hiç karşılaşmadık. Ve arabayla gidip geliyormuş
He bazanınn altının altını bile sildin ora hiç silinir?Aksi insan işi benimki
Normal zamanda yayılır hastaylende iştaha gelir
Niye silinmesin çıkan kiri gördünHe bazanınn altının altını bile sildin ora hiç silinir?
Bakmayan göz görmezçıkan kiri gördün
Bakmış bulundum ne yaparsınBakmayan göz görmez
İşte benim bu olay gözüme gözüme sokulan bi olay oldu gel de görmeBakmış bulundum ne yaparsın
Ben bir işe girişirsem çok pis girişirimİşte benim bu olay gözüme gözüme sokulan bi olay oldu gel de görme
Üstten yapıncan erteesi gün yine aynı çünküBen bir işe girişirsem çok pis girişirim
Üsten üsten yapamıyorum
Ben hep yazıyorum kiii iş tabikiSeda dan sonra çöp detayını vermeye başladık
Geçmiş olsun canım dikkat etGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün
Meyve tüketimi fazla olunca da şeker yükseliyorGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün