- 1 Aralık 2021
- 11.935
- 39.903
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalıklar da insanlar için. Geçecek inşallah üzme tatlı canını.Grip olmuşum ve gebeyim ne yapayım doğal yoldan kızlar
Ay o kadar vicdan azabı çektim ki bide iyi bakamıyorum şimdiden diye biraz duygusallastım var mı öneriniz
Grubumuzda yeni üyeler görüyorum. Hoşgeldin diyeyim öncelikle.Amin inşallah Allah razı olsun
Geldi yine aynı cümle ile uymaaa uyumaaa ağırlık çöker hadi bismillah de işlerini yap sonra dinlenirsinBence 1 saat uyuyup öyle işlere başlarsam bişey olmaz
Ay biraz önce aklımdaydın nasılsın canımEki Görüntüle 3494531
Günaydın bebikler hava buz gibi yataktan çıkamayanlardanım.
İyim hamd olsun limonsuzummm sen nasılsınAy biraz önce aklımdaydın nasılsın canım
Neeee lidlaam bebek mi geliyorrrr Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersinn sağlıkla gelsinnn çiçeğimmmGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün
amin canım sağolasın, ben tersanede muhasebe personel işlerine bakıyorumAfiyet şifa olsun anlaaa. Sen ne iş yapıyodun
Günaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
günaydın, hayırlı cumalarGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Geçmiş olsun canımGünaydınnn
Hayırlı cumalar
ben de herkese hoşgeldin diyeyim, bu mesaj üzerinden....
Aminnn canimm benim hepimiz sag salim kavuşalım insallahNeeee lidlaam bebek mi geliyorrrr Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersinn sağlıkla gelsinnn çiçeğimmm
Teşekkür ederim canım amin Rabbım senindee gönlüne göre versinAy ben kaçırmışım.yada denk.gelmedi bazen arka sayfaları okumadan direk dalarım topigi
Ne güzel sende hamilesin ⚘ sağlıkla kucağına al Canım ⚘❤