- 9 Ocak 2015
- 19.108
- 79.532
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet şifa olsun anlaaa. Sen ne iş yapıyodunİyi akşamlar,
İşten gelince oturma odasının tüllerini makine ye attım onlar yıkanırken camını sildim, çamaşır topladım katladım, yemek yedik, eşime tülü güneşliği taktırdım, çay demledim bi bardak içtim, yarınki yemek için patlıcan kızarttım kıymalı harcını hazırladım oturtma yapıcam yarın gelince hemen pişiririm, pazarım var çünkü hazır olsun , namazımı kıldım, duş aldım şimdi çay içiyorum yine ☺
Çok yorulunca insan uyuyamıyor o gün işte bi duş mayıstırır uyutur benceSabah 4 30 uyandim yoruldum dünya iş yaptım
Ve zerre uykum yok tv de bir şey yok
Biraz dua okudum zikirler çektim üşüdüm uzandım yatağa çektim yorganı üstüme ciks uyku yok
Hiç sevmedigim şey
Bu gece uzun olucak besbelli
Sen benim canim sen benim karasevdalim
Bune ya dilimi dolandı şimdi tövbeler olsun pühh půhhhh git dilimden
Yat zıbar uyu be gadin
Geçmiş olsun. Ben hamileyken ayak altına limon sürüyordum günde bir kaç kez çok iyi geliyordu. Şimdi kızıma da öyle yaparım burnu akarken hemen kesilirGrip olmuşum ve gebeyim ne yapayım doğal yoldan kızlar
Ay o kadar vicdan azabı çektim ki bide iyi bakamıyorum şimdiden diye biraz duygusallastım var mı öneriniz
MasallahAmin çok teşekkür ederim canım 23+4 haftalığım şuan
Burun tıkanma akma bogaz ağrısı sabah bir şeyim yoktu ya of deneyeceğimGeçmiş olsun. Ben hamileyken ayak altına limon sürüyordum günde bir kaç kez çok iyi geliyordu. Şimdi kızıma da öyle yaparım burnu akarken hemen kesilir
Aynen yorulunca uyuyamam ben ama çok daha fazlaca yorulduğum zamanlarım olduÇok yorulunca insan uyuyamıyor o gün işte bi duş mayıstırır uyutur bence
Ben bu saate kalmazdık da işte hamilelik üstüne grip ne oturabildim ne yatabildimAynen yorulunca uyuyamam ben ama çok daha fazlaca yorulduğum zamanlarım oldu
Duşumu aldım uyku yok bende
Ayyy sende mi hamilesin bizim düzen topigi maşallahBen bu saate kalmazdık da işte hamilelik üstüne grip ne oturabildim ne yatabildim
Topiğde akşamları mutfak toplu tıkı atıyoruzBugün
Yatağımızı topladım
Odaları havalandırıp oda kokusu sıktım
Akşamdan kalma bulaşıkları yıkadım(akşamdan bulaşık bırakmayı yapıyorum maalesef )
akşam yemeği hazırladım
Tarhana Çorbası
Maklube
Salata
.
Eşim işten gelince Süt getirdi onu kaynattım mayaladım kapanışşş
Bende uzanayım derken uyuya kalmışımSabah 4 30 uyandim yoruldum dünya iş yaptım
Ve zerre uykum yok tv de bir şey yok
Biraz dua okudum zikirler çektim üşüdüm uzandım yatağa çektim yorganı üstüme ciks uyku yok
Hiç sevmedigim şey
Bu gece uzun olucak besbelli
Sen benim canim sen benim karasevdalim
Bune ya dilimi dolandı şimdi tövbeler olsun pühh půhhhh git dilimden
Yat zıbar uyu be gadin
Geçmiş olsun canımBurun tıkanma akma bogaz ağrısı sabah bir şeyim yoktu ya of deneyeceğim
Bende uzanayım derken uyuya kalmışım
Erkede uyuyunca bu saatte hortladım