Kv de de kahvaltı yaptık. Sonra bişey için poşet lazımdı poşetlerin içinde yırtık bi poşet vardı sarmış sarmalamış koymuş. Bunu ne diye saklıyorsa dedim bi baktım içinden saç düştü. Burda metemin saçlarını kesmiştik meğer onu saklamış. Bildi mi ki acaba niye sakladıysa. Uzun zamandır böyle kötü hissetmemiştim
Herkes iyi mi?Hafta boyunca hastahane ve orda burda ziyarette geçti. Hiç bisi yapmadım dağınıklık yok ev tozlandı.
Iyi bonusum şükür. Çok çok ağrım vardı kitle var diye dendi ilk önce varismiş ağrıyı o yapıyormuşHerkes iyi mi?
Iyi bonusum şükür. Çok çok ağrım vardı kitle var diye dendi ilk önce varismiş ağrıyı o yapıyormuş
Daha ne konumuz var kiAnlasilan değişik bisi olmamış ben yokken hdhdhdddjdj
Geçmiş olsun ahiretliğimIyi bonusum şükür. Çok çok ağrım vardı kitle var diye dendi ilk önce varismiş ağrıyı o yapıyormuş
Loram sık sık soğuk suyla yıka, fazla ayakta kalma, ayaklarını yüksek tutmaya çalış ve hareket de yap birde varis çorabı kulansan iyi gelir inşaAllah. Geçmiş olsun tez günde Rabbim şifa versinIyi bonusum şükür. Çok çok ağrım vardı kitle var diye dendi ilk önce varismiş ağrıyı o yapıyormuş
Geçmiş olsunIyi bonusum şükür. Çok çok ağrım vardı kitle var diye dendi ilk önce varismiş ağrıyı o yapıyormuş
Aynen valla nurtopu gibi. Birde,Bacağımda değil işte sorun orda.Nurtopusu gibi varis he mi ayaklarını yukarı uzatmaya çalış nasıl olacaksa
Sağol canım.sen nasılsınGeçmiş olsun
Ay abla soğuk su iyi geliyormuş ben ne olduğunu bilmeden hep sıcak su kullandımLoram sık sık soğuk suyla yıka, fazla ayakta kalma, ayaklarını yüksek tutmaya çalış ve hareket de yap birde varis çorabı kulansan iyi gelir inşaAllah. Geçmiş olsun tez günde Rabbim şifa versin
Nerde varis loraAynen valla nurtopu gibi. Birde,Bacağımda değil işte sorun orda.İlk kez duydum gördüm, yürütmüyor insanı.
İyiyim bende canım sağolSağol canım.sen nasılsın
Nerende lora üst bacağın iç kısmı falan mı bende de oldu hamileyken yürüyemiyordum ama hiç sormadım doktoraAynen valla nurtopu gibi. Birde,Bacağımda değil işte sorun orda.İlk kez duydum gördüm, yürütmüyor insanı.
Ahhh seroo içime bişey oturdu sarılmak istedim sana şu anKv de de kahvaltı yaptık. Sonra bişey için poşet lazımdı poşetlerin içinde yırtık bi poşet vardı sarmış sarmalamış koymuş. Bunu ne diye saklıyorsa dedim bi baktım içinden saç düştü. Burda metemin saçlarını kesmiştik meğer onu saklamış. Bildi mi ki acaba niye sakladıysa. Uzun zamandır böyle kötü hissetmemiştim
Aminn abla çok teşekkürlergeçmiş olsun gönül Allah şifalar versin