Düzenli Evimiz & Hayatımız

İşin gücün vardır misafirin vardır canım onlar ayrı bereket zaten. Sen kendinle kalamıyorsan belki ondan mı acaba öyle geliyor?
Yaa ne güzel söyledin be bonus ben hiç böyle düşünmemiştim. :)) evett misafir ve gitmem gereken yerlerden dolayı hiç bi şeyi yetiştiremedim. manevi olarak, tesbihlerim kaldı üzüldüm biraz. Ama bugün çok şükür sabah namazından sonra hallettim hepsini Allah'ım kabul etsin

Öyle zamanlarda arabada çekiyorum ben tabi bazen hiç uygun olmadığı da oluyor

Öyle zamanlarda arabada çekiyorum ben tabi bazen hiç uygun olmadığı da oluyor
Ya böyle tek başına olup çekmem istiyorum. Çünkü arabada uzun yolda çekiyordum sürekli kızım soru soruyor öyle de üstün körü gibi oluyor

Ya böyle tek başına olup çekmem istiyorum. Çünkü arabada uzun yolda çekiyordum sürekli kızım soru soruyor öyle de üstün körü gibi oluyor

Bakış açını değiştir bak hiç üstün körü gelmeyecek. Keyif anında bile aklında Rabbini anmak var ve anıyorsun bu çok güzel bir şey.
Evdeki kadar yoğunlaşamasam bile bırakması çok kolay zamanlarda tutmak bana çok iyi geliyor

Yaşının olgunluğu mu bu düşünceler. Yoksa ben mi eksiğim bazı konularda

Yaşının olgunluğu mu bu düşünceler. Yoksa ben mi eksiğim bazı konularda

Eksik deme sero olur mu bazen benim de sabırsızlıklarım oluyor çocuklarla hele normal olmak mümkün değil.

Çabuk duruluyorum artık nasipte değilse çıldırsam da bir adım atamam onun dinginliği siniyor üstüme düşününce.

40 yaşımdan çok şey bekliyorum hayırla gelsin inşallah

Üstün körü olmaz canım öyle düşünme. her fırsatı değerlendirmemiz lazım. Kızın sorsun, görerek öğrenir, her yerde zikir çekilmesi aklında kalır ne güzel işte.
Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur

Orta paragraf

Sen daha 40 olmadın mı ya

Tesbihle alakalı sormuyor ki abla ama doğru söylüyorsun artık bulduğum fırsatta çekerim inşallah. Bende şey diyorum çocuğa annecim tesbih çekiyorum artık sana cvp veremicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…