- 12 Haziran 2019
- 18.054
- 109.393
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yarın çocukları gönderip önce yemek ondan sonra da koltuğun altını boşaltayım diyorum. Eski kiloma dönmem zor görünüyor artık. O yüzden kıyafetleri elden geçireyim inşAllah.Birlikte başlıyalım
Uyandım gözlerim şiş açamıyorum inşallah iner kuzumCanım yarın çocukları gönderip önce yemek ondan sonra da koltuğun altını boşaltayım diyorum. Eski kiloma dönmem zor görünüyor artık. O yüzden kıyafetleri elden geçireyim inşAllah.
ah canım Allah dayanma gücü versin, okurken ağladımKv de de kahvaltı yaptık. Sonra bişey için poşet lazımdı poşetlerin içinde yırtık bi poşet vardı sarmış sarmalamış koymuş. Bunu ne diye saklıyorsa dedim bi baktım içinden saç düştü. Burda metemin saçlarını kesmiştik meğer onu saklamış. Bildi mi ki acaba niye sakladıysa. Uzun zamandır böyle kötü hissetmemiştim
geçmiş olsun loracım daha iyimisin ? varis varmıydı hamileliktemi olduIyi bonusum şükür. Çok çok ağrım vardı kitle var diye dendi ilk önce varismiş ağrıyı o yapıyormuş
günaydın,canım kontrolmu varEki Görüntüle 3490283
Günaydın düzen topik ailemmmm Bende hazırlandım hastaneye geldimm.Gününüz çiçek gibi geçsinnn
Allah razı olsun ablaah canım Allah dayanma gücü versin, okurken ağladım