- 8 Aralık 2011
- 44.110
- 154.183
Belgede 2. Ayı gösteriyor tüh ki ne tühŞubat ve Mart ayında diyor ya. Nasıl da duyulmadı bu kadar zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belgede 2. Ayı gösteriyor tüh ki ne tühŞubat ve Mart ayında diyor ya. Nasıl da duyulmadı bu kadar zaman
Ankara girişindeki yerin büyük ihtimalle bizde hep oraya gidiyordukAa niye ya benim eşim oranın mudavinmi
Uzun yollarda eşim oraya güvenir oraya girerdik yaaaAnkara girişindeki yerin büyük ihtimalle bizde hep oraya gidiyorduk
Yok canım yaa. Çiçekler kapalı balkonumda, 2 tane çiçek.Çiçeklere yaklaşınca daha fazlalaşma oluyo mu
Çünkü yeni yayınlamaya başladı ya bence onun etkisi varŞubat ve Mart ayında diyor ya. Nasıl da duyulmadı bu kadar zaman
Etimesgut sanırım ora değil deAnkara girişindeki yerin büyük ihtimalle bizde hep oraya gidiyorduk
Evine bayıldım güle güle guzel günlerde oturun manzara harikaDaha önceki evimdeki balkon fayansları kaymıyordu laminat desenli olanlar ama diğer büyük desenli olanlar kayar
Kullanım olarak parlak ve düz desenli olanlar çabuk çiziliyor üzerine döküleni belli ediyor
Ama mermer desenli olanlar çizilmeyide tozuda belli etmiyor
Balkon kaymaz laminat desenli fayas mutfaktakinden çok menündum hiç bir çizilme toz kir belli etmeyen bir desendi
Yani ben markayı ediyorum sadece boykotlu ürün satmayan yoktur heralde market olarakKızlar yanlış anlamayın elbette kesinlikle boykot yapıyorum, yaptırıyorum o ayrı da.
Mesela kola satıyor diye boykot edeceksek o zaman hiç bir marketten birşey almamak lazım gelmez mi?
Çamaşır suyu mesela.Aylardır o markayı almadım. Ama o markayı da satan bir marketten alışveriş ediyorum. E o zaman marketi de mi boykot edeyim. Sadece markayı mı?
Marketi etsek marketsiz kalırız.Kızlar yanlış anlamayın elbette kesinlikle boykot yapıyorum, yaptırıyorum o ayrı da.
Mesela kola satıyor diye boykot edeceksek o zaman hiç bir marketten birşey almamak lazım gelmez mi?
Çamaşır suyu mesela.Aylardır o markayı almadım. Ama o markayı da satan bir marketten alışveriş ediyorum. E o zaman marketi de mi boykot edeyim. Sadece markayı mı?
Deprem öncesi orada yaşıyorduEvine bayıldım güle güle guzel günlerde oturun manzara harika
Yok canım markayı edebiliriz sadece yoksa her yerde satışı yapılıyor ürünlerinKızlar yanlış anlamayın elbette kesinlikle boykot yapıyorum, yaptırıyorum o ayrı da.
Hiç bir yere güvenim kalmadı açıkçası zaten çoğu yemeğe Çin tuzu atıyor eser miktar olunca ceza da yazılmıyormuş hep hile artık gıda sektörüEtimesgut sanırım ora değil de
Benimde kalmadı yani ben köfteci yusuftan beklemezdim şahsenHiç bir yere güvenim kalmadı açıkçası zaten çoğu yemeğe Çin tuzu atıyor eser miktar olunca ceza da yazılmıyormuş hep hile artık gıda sektörü