- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Bende aynı şeyi yaptım desemKalkamadım ben ya dünden yorulmuşum alarmı kapadım uyudum yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı şeyi yaptım desemKalkamadım ben ya dünden yorulmuşum alarmı kapadım uyudum yine
Günaydın hayırlı sabahlar
merhaba,merhaba
sanırım ev konusunda en aktif başlık burası,
şimdi bir konuda açtım ama burda belki daha hızlı bir aksiyon alabilirirm.
wc veya banyo zemininde parlak granit taş kullanan varsa yorum almak isterim,özellikle kayma düşme vs kazalar için..fikriniz nedir,zeminde bu parlak ürün kullanımı mantıklı mı?
meyveleri açıkta bırakınca oluyo bende masanın üstüne koyuyorum ama artık üzerlerini bezle kapatıyorum
ne güzel kocaman balkonun var maşallah efser bayıldım güle güle oturun canımDaha önceki evimdeki balkon fayansları kaymıyordu laminat desenli olanlar ama diğer büyük desenli olanlar kayar
Kullanım olarak parlak ve düz desenli olanlar çabuk çiziliyor üzerine döküleni belli ediyor
Ama mermer desenli olanlar çizilmeyide tozuda belli etmiyor
Balkon kaymaz laminat desenli fayas mutfaktakinden çok menündum hiç bir çizilme toz kir belli etmeyen bir desendi
günaydın,Günaydın
Sorun değil inan benim canımı sıkan bir şey olsa resim koymazdım arkadaş sorunca kullanıp menün kaldığımı söylemek için örnek olsun istedim bu konuda bende muztarip kaldım ve çok ürün değiştirdim onu anladığım için anlaşılsın diye resim koydum sorun değilgünaydın,
resmi görünce direk yazdım geçmişi okumadan , depremde hasar gören evinmiş
Allah daha güzellerini nasip etsin
Bu kuş benim koca olsaydı yemezsen yeme ben yerim derdi