- 12 Haziran 2019
- 17.556
- 106.464
- 36
Ne günlere kaldık ya. Böyle şeylere ihtiyacın mı var senin ya zaten zenginsinKöfteci yusuf Allah belanızı versin yemek kaldı tencerede 6 aydır ordan kıyma alıyorduk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne günlere kaldık ya. Böyle şeylere ihtiyacın mı var senin ya zaten zenginsinKöfteci yusuf Allah belanızı versin yemek kaldı tencerede 6 aydır ordan kıyma alıyorduk.
Bazen bende görüyorum çöpün etrafında ya da meyvede 2 3 tane kahverengi minik sinekler sonra yok oluyorHayır, sinek.
Görsellere baktım, meyve sineği diyor adına.
Bir karışım varmış sirkeli onu yapıcam bakalım.
Ama kaynağını bulamazsam
Dışarıdan geliyordur belki de, tellerden geçebilir diye düşündüm şimdi, baya minik sinekler.
Dışardan olsa daha mı iyi bilemedim.
Aa niye ya benim eşim oranın mudavinmiKöfteci yusuf Allah belanızı versin yemek kaldı tencerede 6 aydır ordan kıyma alıyorduk.
Valla şok oldum bende. Et, kıyma alıyorduk. Köfte yiyorduk ahsene de yedirmiştimKöfteci yusuf Allah belanızı versin yemek kaldı tencerede 6 aydır ordan kıyma alıyorduk.
Aminnnn ezan vakti çok kızgınım bu kadarı olmamalı. Yıllardır dışarıdan et türü alıp yemedimKöfteci yusuf Allah belanızı versin yemek kaldı tencerede 6 aydır ordan kıyma alıyorduk.
Daha ucuza mal edip, daha fazla para kazanma hırsı uğruna helal harama bakan kalmadıNe günlere kaldık ya. Böyle şeylere ihtiyacın mı var senin ya zaten zenginsin
Domuz çıktı ürünlerinde. 2 gündür çalkantı vardı zaten açıklandıAa niye ya benim eşim oranın mudavinmi
Açmadım fişinide atmamışım bereket yarın gitip iade edeyimCanım açarsan belki geri iade almazlar.
Tarık suresi suya okuyup içircem çoluk çocuk hepimiz fıtratımızı bozacak bir şey olmasın inşValla şok oldum bende. Et, kıyma alıyorduk. Köfte yiyorduk ahsene de yedirmiştim
Açsan da geri almak zorunda gözüne sokarım onunAçmadım fişinide atmamışım bereket yarın gitip iade edeyim
Gündemden bir haberim il dışında hemen söyleyeyim gittip mitmesinDomuz çıktı ürünlerinde. 2 gündür çalkantı vardı zaten açıklandı
Yukarda gönderdim haberi bakanlık onaylı belge varGündemden bir haberim il dışında hemen söyleyeyim gittip mitmesin
Ben rafa koymalarına engel olmak için açmak istedim onu açıp eve yayılsında istememAçsan da geri almak zorunda gözüne sokarım onun
Canım sıkıldı valla ya. Büyük zincir deyip güvenip yiyoruz. İnşallah bizlere denk gelmemiştirTarık suresi suya okuyup içircem çoluk çocuk hepimiz fıtratımızı bozacak bir şey olmasın inş
Ankara da bi zincirde çıktı deniyordu. Sonra da köfteci Yusuf çıktı. Yazık gerçekten yazık.Domuz çıktı ürünlerinde. 2 gündür çalkantı vardı zaten açıklandı