Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın güzeller :KK54:
İnşallah iyisinizdir, yeni hafta hayırlı bereketli olsun.
Ben henüz iyi değilim, aksine daha dayanılmaz oldu ağrım.
Bugun sırtımdan iğne olucam, öğlen.
Vitamin, ilaç vs verdi yine bugun bişeyler.
Ya sabır diyorum.
Ne uyku kaldı ne bişey.
Allah herkese sağlık sıhhat versin gerçekten en önemli şey bu☹️

Öyle.
Kahvaltı yapıyorum şimdi.
Ev derli toplu, ev halkı benim işlerimi yaptı sağolsunlar.
Allah Allah neden olmuş bişey demedi mi doktor

Yatağımızı topladım, tüm evi havalandırdım, wc leri yıkadım. Dün robot süpürdü tüm evi. Halılar gelirse bugün süpürüp silerim yoksa bir şey yapmycam niyetliyim midem yanıyor bulanıyor gibi. Makineye çamaşır attım. 1 posta daha atcam bugün öyle

Oyy anası gurban ben şimdi senin hatırına arkandaki camı silmez miyim ❤️❤️

Eklentiler

• 1000053908.jpg
    1000053908.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 22
Tünaydın cankızlar nasilsiniz inşallah herkes iyidir ?
Biraz ara verdim buralara daha doğrusu telefondan internetten uzaklaşmaya gittim bir süre.
Ama sizleri de özledim.

Günaydın güzeller :KK54:
İnşallah iyisinizdir, yeni hafta hayırlı bereketli olsun.
Ben henüz iyi değilim, aksine daha dayanılmaz oldu ağrım.
Bugun sırtımdan iğne olucam, öğlen.
Vitamin, ilaç vs verdi yine bugun bişeyler.
Ya sabır diyorum.
Ne uyku kaldı ne bişey.
Allah herkese sağlık sıhhat versin gerçekten en önemli şey bu☹️

Öyle.
Kahvaltı yapıyorum şimdi.
Ev derli toplu, ev halkı benim işlerimi yaptı sağolsun
geçmiş olsun pinhan , insanın neresi ağrırsa canı orda
benimde 2013 yılında belim tutulmuştu 5 gün kalkamadım merdivenleri zor indim doktora gitmek için klozete oturamıyordum o derece kötüydüm kızım sağolsun yardım etti

selam hanımlar

güzel bir hafta diliyorum size, ben haftasonunu güzel geçirdim derken, gece gece kaynanam ve eşim tüm modumu düşürdü neyse Allah bırını yanına alsın bır an once, bırıne de akıl fıkır versın dıye dua edıyorum ınanın.

cuma aksam zaten gec cıktım, elımde laptoplar esyalar. yemek falan. esım , enıstesıne yardıma gıttı, cumartesı sabah erken.

ben guzelce uyudum
2 haftalık utu vardı onu yaptım
kedımle ılgılendım, hasta halen malum bıraz
camasır makınasının deterjan gozu
aırfy ve mıkrodalga detaylı temızledım
camasır

bolca dınlendım fılm ve dızı ızleyerek.

pazar gunu
mutfak dolaplarının dışı
buzdolabı iç dış temizlik
detaylı banyo wc temızlıgı
ev temızlıgı derken ancak cıktık esımle , zaten 3 de geldı. gunduz.

babama yemek goturdum, cay ıcıp hızlıca kalktık yolda araba arıza yaptı annemlere de ancak gıttık

tıyatro cok guzeldı, cok begendık, anneme gecıp yemek yedık, caydan sonra kalktık gece geldık eve.

nısan ayından bu yana esım ıkı kez pazar evde oldu, bırı yegenının nişanı ıcın gecen haftalarda, bırı de buydu.

ıslerım asırı yogun, haftasonu da telefondan bıraz calıstım, ay sonuna kadar ve ocak sonuna kadar asırı yogun olacagım. Chrıstmas tatılı bıtınce, benım sevkıyatlar baslar.

haftasonu yemek yapmadım, bu hafta da bır kac gun yapmayacagım, esım bıraz ugrassın hem ıslerım cok yemekle falan ugrasmak ıstemıyorum aslında bıraz ceza olarak. ıs cıkısı da botoks kontrolumu halledecegımş kac gundur gıdemedım. bu hafta arkadasımla bulusmak, botoks vs kontrollerımı yaptırmak, ıslerımı daha hızlı yapmak ıcın ofıste calısmak derken; eve gec gıdıp onunla hep cok muhatap olmamak , hem de ona yuk vermek ıstıyorum

aksam eve gıdınce egılmeden , ıs yapmadan erken uyumaya calısacagım, botoks gunlerı dıkkat etmek gerekıyor sureyı uzatıyor bu onlemler. yarın sabah camasır yıkar ve camasırlıktakılerı katlarım.

yogunluktan duzenlı burda olamıyorum, bari genel ve toplu hafta bılgılendırmesı yapmıs olayım, tek mesajda :)))

herkese güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum ve bildiğimiz bilmediğimiz tüm sıkıntılarımızın geçmesi içi, önce şifa için dua ediyorum herkese.

X