- 27 Mart 2019
- 29.025
- 103.742
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdığın gibi pinhan her yerden sarmışlar bizi nereye gitsek karşımıza çıkıyorlar. Büyük marketler bir kenara, mahalle bakkalında bile var boykot ürünler. Ben markaları boykot ediyorum.Kızlar yanlış anlamayın elbette kesinlikle boykot yapıyorum, yaptırıyorum o ayrı da.
Mesela kola satıyor diye boykot edeceksek o zaman hiç bir marketten birşey almamak lazım gelmez mi?
Çamaşır suyu mesela.Aylardır o markayı almadım. Ama o markayı da satan bir marketten alışveriş ediyorum. E o zaman marketi de mi boykot edeyim. Sadece markayı mı?
Hoşbulduk paremEfser Hoşgeldin canım ⚘
Kuzum bir onu boykot edek bunu boykot edek tüm ticaret ağları onlara bağlanıyor tamam A deterjanı almıyalım ama şu bir gerçek tüm deterjanların ham maddeleri ordan ihraç ediliyor senin yerli dediğin marka yine onlardan alışveriş yapmak zorunda bırakıyolar biziYazdığın gibi pinhan her yerden sarmışlar bizi nereye gitsek karşımıza çıkıyorlar. Büyük marketler bir kenara, mahalle bakkalında bile var boykot ürünler. Ben markaları boykot ediyorum.
Bu ağır hasar alan evim malesef yıkıldı hayalciğimEvine bayıldım güle güle guzel günlerde oturun manzara harika
mücadele ediyoruz ama kaçamıyoruz. Herşeyin içinde varlar maalesefKuzum bir onu boykot edek bunu boykot edek tüm ticaret ağları onlara bağlanıyor tamam A deterjanı almıyalım ama şu bir gerçek tüm deterjanların ham maddeleri ordan ihraç ediliyor senin yerli dediğin marka yine onlardan alışveriş yapmak zorunda bırakıyolar bizi
Köfteci Yusuf can sıkıntıma tuz biber oldu.
Dondurumca et, kıyma var ordan
Üstelik Şubat ayında çıkmış bu durum. Aylardır insanlara haram yedirdilerse vebali boyunlarına olsun, kahrolsunlar.
Yeter valla dört koldan kuşatıldık bu ne iş yaa.
Boykot olduğunu da bilmiyordum üstelik, kaçırmışım gözden.
Eşim kasap reyonundan çiğei et kıyma alır gelirdi. Uzun süredir oturup da yemedik, bilmiyordum boykot ürünler sattığını yani.
Gerçekten şuurlu yaşamaya çalışmak çok zorlaştı.
Ben çocukken de olurdu böyle gıdaya hile hurda katmak. Hala da oluyor ve belli ki hep de olacak. Ahlaksızlık.
Nefret ediyorum artık yaa,kötülüklerden, kötülerden..... Gözümüzü kırpmadan uğruna can vereceğimiz ülkemiz bu mu gerçekten yaa.
Bilmiyordum canını sıktıysam özür dilerimBu ağır hasar alan evim malesef yıkıldı hayalciğim
Yok kuzum özür dikenecek bir şey değilBilmiyordum canını sıktıysam özür dilerim
Dua ne güzelmiş yaaYok kuzum özür dikenecek bir şey değil
Rabbim bizi yerine geri koyulmuyacak şeylerle sınamasın
Kalkamadım ben ya dünden yorulmuşum alarmı kapadım uyudum yineHayırlı nurlu sabahlar