Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu büyük granit mermer mi fayans mımerhaba
sanırım ev konusunda en aktif başlık burası,
şimdi bir konuda açtım ama burda belki daha hızlı bir aksiyon alabilirirm.
wc veya banyo zemininde parlak granit taş kullanan varsa yorum almak isterim,özellikle kayma düşme vs kazalar için..fikriniz nedir,zeminde bu parlak ürün kullanımı mantıklı mı?
Hayır, tarhana var temiz.Evde kuruttuğun meyve sebze veya tarhana erişte gibi şeyler var mı?
Hayır, sinek.Pinhan Susama benzeyen böcek mi kahverengi?
Geçmiş olsun yorgunlukta olunca bi türlü geçmiyor bu hastalıkselam hanımlar, umarım herkes iyidir. ben günlerdir bu nezle-hafif grip durumunu aşamıyorum burun tıkanıklıgı ve bas agrısı sık sık oluyor, yorgunluk da oluyor.
Bimin pirincini bugün aldım böceklenmiş yarın götürüp iade edecemhiç açmadan fark ettim açıpmı götürsem tekrar rafa koymasınlarPinhan Susama benzeyen böcek mi kahverengi?
Ooo hoş geldin ablişkapıyı üç kere vurayım mı?
Hoşbuldum şekerciğimOoo hoş geldin abliş
Açma ama orda söyle bunuBimin pirincini bugün aldım böceklenmiş yarın götürüp iade edecemhiç açmadan fark ettim açıpmı götürsem tekrar rafa koymasınlar
Hayır, sinek.
Görsellere baktım, meyve sineği diyor adına.
Bir karışım varmış sirkeli onu yapıcam bakalım.
Ama kaynağını bulamazsam
Dışarıdan geliyordur belki de, tellerden geçebilir diye düşündüm şimdi, baya minik sinekler.
Dışardan olsa daha mı iyi bilemedim.
Geçmiş olsun inşallah biran önce tamir olurEki Görüntüle 3488480
Bu tarz elektrikli geçen kaza yaptığım gitti tamire akşama hallolur demişler
Daha önceki evimdeki balkon fayansları kaymıyordu laminat desenli olanlar ama diğer büyük desenli olanlar kayarmerhaba
sanırım ev konusunda en aktif başlık burası,
şimdi bir konuda açtım ama burda belki daha hızlı bir aksiyon alabilirirm.
wc veya banyo zemininde parlak granit taş kullanan varsa yorum almak isterim,özellikle kayma düşme vs kazalar için..fikriniz nedir,zeminde bu parlak ürün kullanımı mantıklı mı?
Olmuş geldi sigorta atmış sadeceGeçmiş olsun inşallah biran önce tamir olur
Canım açarsan belki geri iade almazlar.Bimin pirincini bugün aldım böceklenmiş yarın götürüp iade edecemhiç açmadan fark ettim açıpmı götürsem tekrar rafa koymasınlar