güle güle kullan sedacım güzel günlerdeBunu oturma odasına koydum.
Bu odada gündüz kullanacam .
Asıl yatağı park yatak benim odama kurulacak.
Bu siyah anne çantasını günlük yakın yerlerde kullanacağım. Açık renk olanı özel günlerde dışarlık olarak kullanmayı düşündüm.
Lohusa tacımla terliğide giyeceğim picamaya uygun renkte seçtim..
Buda puseti .
Teşekkür ederim.güle güle kullan sedacım güzel günlerde
Bulaşık makinesini boşalttımYatakları topladım
Bütün odaları topladık
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Her yeri süpürdüm
Astım
Yeni aldığımız çarşafları ve yastık kılıflarını yıkadım
Astım
Kuruyanları topladım
Yarım tencere yaprak sardım pişmeye koydum
Eşime attım linkiEvet atıyım abla aklımdaydı senin istediğin akşama kadar kullanıp sana yazayım diyordum bende
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güle güle sağlıkla huzurla kullan canım hepsi çok güzelBunu oturma odasına koydum.
Bu odada gündüz kullanacam .
Asıl yatağı park yatak benim odama kurulacak.
Bu siyah anne çantasını günlük yakın yerlerde kullanacağım. Açık renk olanı özel günlerde dışarlık olarak kullanmayı düşündüm.
Lohusa tacımla terliğide giyeceğim picamaya uygun renkte seçtim..
Buda puseti .
SağolunGüle güle sağlıkla huzurla kullan canım hepsi çok güzel
Sağlıkla gelsin minnak, her şeyi pek güzel. İyi günlerde kullanın Sedacım.Teşekkür ederim.
Baya heyecanlıyım.
Günler geçiyor ve zaman azalınca.
Abla karcher en iyisi tabi. Ama takip ettiğim biri var onda karcher ablasında pirantech var. Hiç farkı yok kullanımı açısından fiyatı ucuz olanı almak mantıklı demişti bende bunu seçtimpenyez karcher de var ama hangisi daha iyi acaba bende istiyorum aslında yatak, koltuk,mutfak ve banyo duvarları için
Evet amin inşallah ☺Sağlıkla gelsin minnak, her şeyi pek güzel. İyi günlerde kullanın Sedacım.
Aktı iltihabı size yazdıktan sonra. İnşallah iner şişide. Bi 3 yada 4ü oluşu. Tırnağını yiyor o yüzden oluyorAnnem çok olurdu dolama oldu barmağım derdi o şimdi zoklarda kara merhem fucidin iyi gelir intihabı söker intihap sökülürse tırnakta düşer korkma alttan yenisi gelir bitkisel olarakta annem bütün soğanı közler orta çüçüğü çıkarır barmağına geçirir sarğı beziyle bağlardı o da iyi gelirdi
CanımsınYazdığını okurken ağladımAllah razı olsun canım rabbim sanada gönlünde ne varsa en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Baya iş yapmışsın kız niye sadece halı gırgırlamış gibi yazmışsın kiÇamaşır yıkadım
Kurudu katladım 2 kez
Yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkardım
Yemek yaptım bu kadar
Baya iş yapmışsın kız niye sadece halı gırgırlamış gibi yazmışsın ki