- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.817
Evet abla bugün ilk kez kullanıyorumEllerine sağlık swetimm buhar mak. yenimi aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet abla bugün ilk kez kullanıyorumEllerine sağlık swetimm buhar mak. yenimi aldın
Evet abla bugün baya güzel hava. Şimdi de oturma odasına geçtim bakalım bugün yapabildiğim kadar yapcamohh ne güzel birsürü iş yapmışsın havada güzel
Teşekkür ederim. Yeni aldım bugün ilk kez denedim ben beğendim şu an için. Bide ocakta mutfakta deniycem asıl o zaman belli olur benceMaşallah ne güzel yapmışsınız elinize sağlık buhar makinesinden memnun musunuz güzel temizliyor mu
markası neydi swetTeşekkür ederim. Yeni aldım bugün ilk kez denedim ben beğendim şu an için. Bide ocakta mutfakta deniycem asıl o zaman belli olur bence
Çok uzun değil 20 dk falan sürer nst hadi 30 dk diyelimBir soru soracaktım.
Bu nst ye daha önce giren arkadaşlar kaç
Dakika sürüyor??
Ben şimdi 35 haftalık oldum.
İlk bu yeni 7 ekim haftasında gireceğim.
Doktor kontrolüme girip.
ilkine gireceğim için merak etmiştim.
Eşim genelde randevuları saat 11 e doğru al diyordu bende öyle yapıyordum.
Şimdi bu kontrolde saat kaça alsam diye düşünüyorum.
Kendisi öğlene kadar müsait olabiliyor geri 1 buçukta işe gidiyor.
O gün hem ultrason muayenesi hem de bu nst işi yani yetişirmi vakit olarak ?
Pirantech ablamarkası neydi swet
Allah razı olsun limonsuzumAh canım benim Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versin inşAllah
Tamam o zamanÇok uzun değil 20 dk falan sürer nst hadi 30 dk diyelim
Güle güle sağlıkla huzurla kullan canım link falan varsa atarmısın bende düşünüyorum almayıEvet abla bugün ilk kez kullanıyorum
Evet atıyım abla aklımdaydı senin istediğin akşama kadar kullanıp sana yazayım diyordum bendeGüle güle sağlıkla huzurla kullan canım link falan varsa atarmısın bende düşünüyorum almayı
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullan inşallahTeşekkür ederim. Yeni aldım bugün ilk kez denedim ben beğendim şu an için. Bide ocakta mutfakta deniycem asıl o zaman belli olur bence
Teşekkür ederim yazarım inşallah akşama her yerde deneyipHayırlı olsun canım sağlıkla kullan inşallah
Evet zorlu kirlerde belli olur güzel temizlediği deneyince bize de haber ver
Kolay gelsinTeşekkür ederim yazarım inşallah akşama her yerde deneyip
penyez karcher de var ama hangisi daha iyi acaba bende istiyorum aslında yatak, koltuk,mutfak ve banyo duvarları içinGüle güle sağlıkla huzurla kullan canım link falan varsa atarmısın bende düşünüyorum almayı
güle güle kullan canımEvet atıyım abla aklımdaydı senin istediğin akşama kadar kullanıp sana yazayım diyordum bende
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Anladım iyimişsedagaziantep27 nst dün girdim ben 25 dk sürdü canım.
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte , yeni yaşın sağlık,mutluluk,huzur getirsin Allahın izniyle
Hayalkuran iyi ki doğdun güzellik seni tanıma fırsatımız olduğu için şanslıyız
Teşekkür ederim kızlarDoğum günün kutlu olsun canım Allah vatanımıza milletimize huzur refah versin, seninde gönlünden geçen tüm duaların kabul olsun inşallah