- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus napıyorsan sesin çıkmıyor evi mi kırklıyon yoksam
Bide duymamalarini saglamak Ben sohbet arasında uyarılarda bulundum yapmamaları gerekenleri falan. büyük oğluma arkadasi demiş o yüzden diyorsun dedi. Biz çıkamıyoruz etkisinden aklından çabuk çıkar inşallah.gündemden çok etkilenince çocuklara yansıyor çok uğraştım bugün yansıtmamak için
Nasıl başım ağrıyor benim de..Bide duymamalarini saglamak Ben sohbet arasında uyarılarda bulundum yapmamaları gerekenleri falan. büyük oğluma arkadasi demiş o yüzden diyorsun dedi. Biz çıkamıyoruz etkisinden aklından çabuk çıkar inşallah.
Valla ben hali yıkamadan daha çok sevdim kanepe parladı resmen ve daha az yorucu. Ahsen mesela sabah boya sürmüştü hemen çıktı buharı görüncesweetgirlcandy canım hayırlı olsun koltukları falan güzel siliyor muymuş bu buharlı makina elle pek güzel olmuyor malum
Ben kış temizliği yaptım yawsweetgirlcandy yaptığı temizliği görünce yazmaya bile utandım da yazdım neyse ki
Ellerinize sağlıkEki Görüntüle 3487170 kışlık yufka yaptık bugün
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık
Ellerinize sağlık afiyetle şifa olsun yiyenlereEki Görüntüle 3487170 kışlık yufka yaptık bugün
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık afiyetle şifa olsun yiyenlere
Teşekkürler sedaElinize sağlık maşallah .
Afiyetle yeyin.