Bazi boyaların içindeki maddeler çok zararlı bebek için.
Üzerime sinmiş bir lohusalık var sanki hâlâ, onu atmak istiyorum her anlamda.Tamm zararlıdır ama sürekli olan bir şey değil şimdiki doktorlar sigaraya bile bırakma stresi daha çok zararlı oluyor diye bırakmana gerek yok diyorlar
Kadın için çok önemli eski haline dönme çabasımarmeladova organik boyalar oluyormuş kullanmadım ama onlara bakabilirsin
Evet benim de arkadaşa öyle dedi doktor sigaradan çok stresin zarar verir dedi. Arkadaş dokuz ay içti. Ama çocuk şimdi okul çağında sürekli nefes darlığı yaşıyor koah ilaçları da kullanıyor bazen.Tamm zararlıdır ama sürekli olan bir şey değil şimdiki doktorlar sigaraya bile bırakma stresi daha çok zararlı oluyor diye bırakmana gerek yok diyorlar
Kadın için çok önemli eski haline dönme çabasımarmeladova organik boyalar oluyormuş kullanmadım ama onlara bakabilirsin
Benim eski yan komşum çocuk doktoruydu, hamileliğinde balkonda sigara içerken görürdüm hep.Evet benim de arkadaşa öyle dedi doktor sigaradan çok stresin zarar verir dedi. Arkadaş dokuz az içti. Ama çocuk şimdi okul çağında sürekli nefes darlığı yaşıyor koah ilaçları da kullanıyor bazen.
nasıl efserim seni üzecek bişeymi söyledim yoksaAblanın hayallerenine sığamadım düşün
Evet benim de arkadaşa öyle dedi doktor sigaradan çok stresin zarar verir dedi. Arkadaş dokuz az içti. Ama çocuk şimdi okul çağında sürekli nefes darlığı yaşıyor koa ilaçları da kullanıyor bazen.
Bazi bağımlılıklar ve istekler diğer şeylerden daha baskın olabiliyor kim olursa olsun. Bir şey duymuştum gülmüştüm de hatta sigara bıraktırma seminerine konuşmacı olarak gelen adam ordan çıkıp ilk işi sigarasınıBenim eski yan komşum çocuk doktoruydu, hamileliğinde balkonda sigara içerken görürdüm hep.
kız bonus niye güldün şimdi sen ( şaban diyoya bu güdük güldüyse mutlaka bunda bişe vardır diye )nasıl efserim seni üzecek bişeymi söyledim yoksa
kız bonus niye güldün şimdi sen ( şaban diyoya bu güdük güldüyse mutlaka bunda bişe vardır diye )
Ailede sağlık problemler çıktı hastaneye gidip geliyorumSen nerdesin
9 aylık olduğuna göre ek gıdaya gecmissindir boya sonrası ki gün sağım yapıp vermeyebilirsin sütünü açıcı kullanmadan doğal boya tercih etmelisinBenim eski yan komşum çocuk doktoruydu, hamileliğinde balkonda sigara içerken görürdüm hep.
Geçmiş olsun canım geçici şeyler olsun yeterkiAilede sağlık problemler çıktı hastaneye gidip geliyorum
Estağfulah olurmu üzülmedim sanırım mesajımı görmedinnasıl efserim seni üzecek bişeymi söyledim yoksa
Gene mızıklanıyorBizi hayal etmedin biz sığmadık dedi efser bana laf soktu yani abla bak şimdi farkettim
Geçmiş olsun hayal büyük bir sorun yoktur umarımAilede sağlık problemler çıktı hastaneye gidip geliyorum
Çok geçmiş olsun, inşallah çabuk bertaraf edilecek şeylerdirAilede sağlık problemler çıktı hastaneye gidip geliyorum
yazdımya canım benimEstağfulah olurmu üzülmedim sanırım mesajımı görmedin
Beni nasıl hayal ediryorsun diye merak ettim
Bunu kocama göndereyim