- 24 Aralık 2021
- 2.800
- 14.198
Teşekkür ederim9 aylık olduğuna göre ek gıdaya gecmissindir boya sonrası ki gün sağım yapıp vermeyebilirsin sütünü açıcı kullanmadan doğal boya tercih etmelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim9 aylık olduğuna göre ek gıdaya gecmissindir boya sonrası ki gün sağım yapıp vermeyebilirsin sütünü açıcı kullanmadan doğal boya tercih etmelisin
Geniş dedin banaGene mızıklanıyor
Tüm tuşlara basabiliyor muşsunTeşekkür ederim
Görmedim ablaEfser bak yazmıştım görmemişsin
sende hayalimde kıvırcık kahverengi saçlı, buğday tenli boyunu söylemiştin sanırım 165 cm di çocuklarıyla çok güzel ilgilenen iyi kalpli yardımsever biriGeniş dedin bana
Hayırdır Sen yine biriyle çilveleşiyorsunTüm tuşlara basabiliyor muşsun
aa profildeki gerçek resminmi maşallah renkli gözlü sarışınsın ozaman, çok güzelsinGörmedim abla
Sen benim profiline git gel abla,
Benim resmim abla teşekkür ederimaa profildeki gerçek resminmi maşallah renkli gözlü sarışınsın ozaman, çok güzelsin
Bende düğünden bir fotoğraf paylaşmıştın oradan biliyorum seni çok güzelsinBenim resmim abla teşekkür ederim
Hastaydım bir ara geçtiHasta değil miydin yav aklımda bir şey kalmış ama hangi bilgi bilmem
Eşle konuşulmaz zaten boşver konuşup napcan
İnsan yaşlanınca kendini övmeye başlıyormuşBende düğünden bir fotoğraf paylaşmıştın oradan biliyorum seni çok güzelsin
Hastaydım bir ara geçti
Konuşmayım demi zaten anlamıyor beni
Geçmiş olsun kızlar neyiniz var
Ne miz yok kiGeçmiş olsun kızlar neyiniz var