aynen öyle konuşunca kendilerini bişe sanıyolarEşle konuşulmaz zaten boşver konuşup napcan
Geçmiş olsun canım ya. İnsanlarda düşünce yok gerçektenCocuklarin 3u de bogaz agrisi ile uyandı. Yüzleri kaymış. Ben az oksurseler birine geçmesin diye yollamiyorum. Hastaa hasta o kadar çocuk gitmiş ki okula vebal yani tam düzeltiyorum bidaha başa sar
İstek attım abla o benimkızlar ben hepinizi merak ediyorum, konuştukça sevdikçe gözümde canlandırmaktan yoruldumaysekaragozergun ıstagram hesabım isteyen ekleyebilir
Bahçede çeşme var böyle yikadigim zamanlar oluyorÇok iyiymiş ya bahçe ye gidince işe yarar sanki
evet canım gördüm kabul ettim hemenİstek attım abla o benim
Ablacığım.merak ettim beni nasıl canlandırıyorsunkızlar ben hepinizi merak ediyorum, konuştukça sevdikçe gözümde canlandırmaktan yoruldumaysekaragozergun ıstagram hesabım isteyen ekleyebilir
Benim Instagramim yokkızlar ben hepinizi merak ediyorum, konuştukça sevdikçe gözümde canlandırmaktan yoruldumaysekaragozergun ıstagram hesabım isteyen ekleyebilir
Çok geçmiş olsunCocuklarin 3u de bogaz agrisi ile uyandı. Yüzleri kaymış. Ben az oksurseler birine geçmesin diye yollamiyorum. Hastaa hasta o kadar çocuk gitmiş ki okula vebal yani tam düzeltiyorum bidaha başa sar
ilk önce hanım hanımcık biri gibisin gözümde 1,60 cm 60 -65 kg arası kumralAblacığım.merak ettim beni nasıl canlandırıyorsun
Fizik olarak tada kişilik olarak
Merakla cevabi bekliyorum⚘❤