- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.840
Sana diyomki ben 27 kaldım bu diyor sen büyüksünAyrıca benden 3-4 yaş büyüksün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana diyomki ben 27 kaldım bu diyor sen büyüksünAyrıca benden 3-4 yaş büyüksün
Hala duruyor musunYarım ağızla tamm dedim say
Evet, özel okuldaydim. Şimdi ara verdim bir müddet.marmeladova sen çalışıyor muydun bebekten önce?
Hala duruyor musun
benim oğlumda 26.03.1991 li koç kızım 10.09.1996 başakAy günaydın Ben bunları kaçırmışım
Yarışmaya 91'li oğlak olarak katılıyorum.
Maşallah, Allah bahtlarını açık etsin. Siz kaçlısınız? Ben sizi hep 30-40 yaş bandında düşünmüştümbenim oğlumda 26.03.1991 li koç kızım 10.09.1996 başak
amin canım benim cümlemizin evlatlarınındaMaşallah, Allah bahtlarını açık etsin. Siz kaçlısınız? Ben sizi hep 30-40 yaş bandında düşünmüştüm
Maşallah, ben de acaba erken evlense mıydım diye çok düşündüm çocuktan sonra. Bir yaştan sonra çocuk zor yaaamin canım benim cümlemizin evlatlarınında
ben 74 lüyüm çok erken evlendik oğlumla aramda 17 yaş var şu an 50 yaşındayım
Bende 90 doğumluyum diyorum olduğumuz seneyi hatırlamıyorum zaman hızlı geçiyor o yüzdenMillet sorunca 44 diyorum sonra diyorum bu işte bir iş var dur hele deyip barmakları çıkarıyorum ula hani 44 düm
Ne kalmış diyor bide hele 43 alışam 44 geçerim diyorum
Kaynanama biri yaşını sorsa doğduğu seneyi söyler yaşını söylemezdi artık o taktiğimi uygulasam
Hele pandemi bende büyük boşluk bıraktı, bence ben şu an 30 yaşındayımBende 90 doğumluyum diyorum olduğumuz seneyi hatırlamıyorum zaman hızlı geçiyor o yüzden
Şimdi hangi konuda kiNane Limon Kabugu nasıl oldun nane?
Geçmiş olsun canım kendine de dikkat et tekrar bulaşmasınCocuklarin 3u de bogaz agrisi ile uyandı. Yüzleri kaymış. Ben az oksurseler birine geçmesin diye yollamiyorum. Hastaa hasta o kadar çocuk gitmiş ki okula vebal yani tam düzeltiyorum bidaha başa sar
Evet yok sayılması gereken yıllardı zatenHele pandemi bende büyük boşluk bıraktı, bence ben şu an 30 yaşındayım
Mutfağı böyle temizledim
Sürahi yi böyle doldurdum.oh mis gibi
Şimdi hangi konuda ki
Bileğim de az kaldı ağrı arada sızlıyor birşey de yok dedi dr krem yazdı sadece
Çekilen diş yeri iyileşti sanırım ağrı yok yarın kontrole gideceğim dr gel demişti
Eş kişisi ile halen konuşmuyoruz
Iyiyim