- 25 Ekim 2013
- 7.969
- 18.993
- 50
hemen açBenim Instagramim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen açBenim Instagramim yok
Hayalinde Ben nasılımilk önce hanım hanımcık biri gibisin gözümde 1,60 cm 60 -65 kg arası kumral
kişilik olarak yardım sever,cana yakın merhametli
Kısır mi ama efser ya çok kötüsünBugün yemek yeşiilik var dolapta onları değelendireyim kısır yapayım
Yanınada kabak tarator yapabilirim
ilk önce hanım hanımcık biri gibisin gözümde 1,60 cm 60 -65 kg arası kumral
kişilik olarak yardım sever,cana yakın merhametli
sen boylu postlu buğday tenli marifetli bi ev hanımı güzel bi anneHayalinde Ben nasılım
ahhh canım canımmı çektiküsme yakın olsan dülülüme atlar hemen getirirdimKısır mi ama efser ya çok kötüsün
İs yapan birine kısır denir mi yahu
Nasıl yiyecen sen onu ben burda maraba gibi iş yaparken
Nasıl he nasıl
Ay o yorgunluğun üzerine ne iyi gider yanında sıcacık çay birazda acılı olursa of if offff
Efser bugün sana küsüm
Bence minyon yapılısın. Kilo boy çok veremem ama ne zayıf ne balık etli, ikisi ortasında orta boylu minnak biri.Hey kızlar sizlerden de tahmin alayım
Ben nasıl biriyim
Ablam eh iste biraz yaklaşmış
Dalgalı saçların buğday tenli hoş yüz hatları olan Ortalama boyu ve kilosu olanHey kızlar sizlerden de tahmin alayım
Ben nasıl biriyim
Ablam eh iste biraz yaklaşmış
Bende sıçak bir sütlü kahvesimi yapsamBugün açık bufeme ( mutfağıma) girdim tercihimi sütlü kahveden yana kullandım. Sınırsız içecek keyfisi sunan bir büfeye sahibim
Havalar az soğuyunca soğuktan sıcağa terfi etti sütlü kahvem.Bende sıçak bir sütlü kahvesimi yapsam
Ablam valla maşallahın var çok genç duruyorsun sendesweetgirlcandy mi gördüm maşallah tahminlerime yakın bende hep onu profil resmindeki kız gibi sarışın hayal ediyodum
onun gibi tatlı
sağol canım benim idare ediyoruz işteAblam valla maşallahın var çok genç duruyorsun sende
benim kızım hamileyken boyatmadı doğumdan bi kaç ay sonra boyattı bebeğin çok mu küçükBurada pek çok tecrübeli anne var. Bir sorum var.
Emziriyorum ve saçımı hamilelikten beri boyatmiyorum. Artık biraz kendime bakmak, iyi hissetmek istiyorum. Ama İstanbul'daki çocuk doktorumuz "emzirirken özellikle dip boyası önermiyoruz" dediği için tereddüt ediyorum. Esim birey de emzirme sürecinde bu cumleye istinaden istemiyor, (onu zaten ayrıca dövücem.) Ne yapmak mantıklı? Siz ne yapmıştınız?