Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya fiyonkları unutmamışın bebeğisiii🥹
Bonusummm kalp kalbeymiş🥰🥰💜💜 bende Ezgişi etiket edecektim şimdi @ezgiisel burası çok güzel sende gel çiçeemm😍

Canımsın 🥰 18 haftalık oldukk sivitimmmm 🥰🥰 hâlâ rüya gibii🥹

Evett ezgiş benim kızkardeşimm kuzummmm🥹🥰🧿
Oy tinnoşum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah küçük tinnoşları❤️

Canımm paremmmm Rabbim razı olsunnn hepinizden🥹🥹💕💕🥰🥰 az mı dua ettik topiklerimizde🥹
Canımsın bitanemm çok çok teşekkür ederim çiçeğimmmmm dualarınız sayesinde bugünleri gördük :KK60: :KK60:
Yaaa bugün giremedim şimdi girme fırsatım oldu bu ne güzel haber 🥹 her kan alma bölümüne geldiğimde gözüm seni aradı hepte karnın burnunda hayal ederek geldim göremeyince yaa acaba var mıdır inşallah vardır diye içimden geçirdim şuan çok mutlu oldummmm🥰🥰 :KK60: Rabbım hayırla sağlıkla sıhhatli yavrularını kucağına almayı nasip etsin çok çok mutlu oldummm çok şükür 🤲🥹:anne:

Günaydın ❤️

042749748932c67496477c22cf28f586.jpg

Temizlik yaparken şu mutfak temizliğinden sinir oluyorum bütün günü aliyor ıvır zıvır indir kaldır dolap sil

Balkon cam onu sil duvarı perde tül çok yoruyor yahu

Şükür mutfak bitti odanın biride bitti

Sıra iki yatak odasında sonra oturma odası salon banyo wc derken yarına sarksada işler

Ev tertemiz olucak

Halılar pazartesi gelicek 2200 tl tutuyor 🙄🙄🙄

Baya pahalı Allah bütün kış temizce evimizde sağlıkla huzurla afetsiz bol bereketli karlarimiz yagmurlarimizin olduğu bir mevsim yaşatsın inşallah hepimize tabiki

🤲🤲

X