Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kiBen gidiciyim mutfak kalıcı
Oturuyorum ve hiç kalkasım yok kalktığımda iyi halime denk gelirse 2 dk toplarımNiye ki
Oy tinnoşum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah küçük tinnoşlarıYa fiyonkları unutmamışın bebeğisiii
Bonusummm kalp kalbeymiş bende Ezgişi etiket edecektim şimdi @ezgiisel burası çok güzel sende gel çiçeemm
Canımsın 18 haftalık oldukk sivitimmmm hâlâ rüya gibii
Evett ezgiş benim kızkardeşimm kuzummmm
Ooooo güzel olmuştur eminim ellerine sağlıksweetgirlcandy tam tepesinde parlak görünen yerde tarımın parçalı çikolatasından koymuştum ufak ufak çok güzel olmuş
Ben bazen eşime benden bi su istesene kalkmaya bahanem olsun diyorumOturuyorum ve hiç kalkasım yok kalktığımda iyi halime denk gelirse 2 dk toplarım
Ben bazen eşime benden bi su istesene kalkmaya bahanem olsun diyorum
Benden istiyor bazen iç de bana da getir ebenin canı için diyorumBen bazen eşime benden bi su istesene kalkmaya bahanem olsun diyorum
Yaaa bugün giremedim şimdi girme fırsatım oldu bu ne güzel haber her kan alma bölümüne geldiğimde gözüm seni aradı hepte karnın burnunda hayal ederek geldim göremeyince yaa acaba var mıdır inşallah vardır diye içimden geçirdim şuan çok mutlu oldummmm Rabbım hayırla sağlıkla sıhhatli yavrularını kucağına almayı nasip etsin çok çok mutlu oldummm çok şükürCanımm paremmmm Rabbim razı olsunnn hepinizden az mı dua ettik topiklerimizde
Canımsın bitanemm çok çok teşekkür ederim çiçeğimmmmm dualarınız sayesinde bugünleri gördük
Buranın da meraklısı ben gibiyim ama yine de sorcam. Efser sen kaç yaşındasınVaran biri yolladım
Kaldı oğlan onuda yollayayım