- 12 Haziran 2019
- 18.049
- 109.323
- 36
İzlerken katlayacaksın zatenYohh şimdi de kızılcık şerbeti ni izliyorum kalkamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlerken katlayacaksın zatenYohh şimdi de kızılcık şerbeti ni izliyorum kalkamam
Yedikçe yiyesi gelir insanınBende 10 bucukta kapattım ama açım
Aman ne yararlı ki zaten bu insanlar ne yiyecek yemeyim mi sunu simdiMilföy hamuru çok iyi değil mi yaa
Ama Baydar ara vermiştik biz heralde zararlı falan diye mi duyduk ne
Ama çok pratik ve lezzetli
Evet öyle oluyo gercekten su ara yiyesim var tutmayın beniYedikçe yiyesi gelir insanın
Yarın beraber silelim . Ama ben sadece başlarını silicemArap sabunlu yada beyaz sabun
Ayy benimde koltuk silmem lazım çok kötü oldular
Bugün kiwi nin bi makinesini gördüm mantıklı geldi ama koltuk yıkama makinesi kullanan varmı
Olur olurMaske taktım sonradan olur mu
Çürür belki kopar böyle sararkenYaprakları suya koymuştum ama yapmadım üşendim . Bu saatte başlasam 2 saate bitiremem o yüzden başlamıyorum
Yarın yapıcam inşAllah.
Suda kalsın bu gece yarın haşlamadan yaparım. Bişey olmaz herhalde demi
Karcher almasam onu alırdım netArap sabunlu yada beyaz sabun
Ayy benimde koltuk silmem lazım çok kötü oldular
Bugün kiwi nin bi makinesini gördüm mantıklı geldi ama koltuk yıkama makinesi kullanan varmı
Ay sürekli karşıma çıkıyor buu bi gün yapcamAman ne yararlı ki zaten bu insanlar ne yiyecek yemeyim mi sunu simdi
Evet öyle oluyo gercekten su ara yiyesim var tutmayın beni
Bonus dedi canım. Çıkarıcam şimdi sudanÇürür belki kopar böyle sararken
Memnun değil misin? İyi bi marka diyorlar.Karcher almasam onu alırdım net
İyi bi sorunu yok. Ama çok büyük kaba. Kiwi daha küçük onun içinMemnun değil misin? İyi bi marka diyorlar.
Yap yap güzel oluyo benim canım tatlı bisey çekince yapıyorum tatlıyla ugrasmamak icin bi bu bide sufleAy sürekli karşıma çıkıyor buu bi gün yapcam
Kız yok katladım da yerine koymadım,İzlerken katlayacaksın zaten
Ben de ihlas için aynı şeyi düşünüyorum ama hem çok iyimiş hem de sağlam olduğu için yıllarca kullanırız diyor. Bilemedim ben de ya.İyi bi sorunu yok. Ama çok büyük kaba. Kiwi daha küçük onun için
TarifYap yap güzel oluyo benim canım tatlı bisey çekince yapıyorum tatlıyla ugrasmamak icin bi bu bide sufle
Onu da görüyorum hep keşfette falan memnun kalan çok. Ama bilmiyorum yaa hantal bişey olunca yok ben sevemedim. Hani mesela bi yeri yapcan hemen çıkar şipşak yap. Bunu kutusundan çıkaracan da geri yerine kaldır koy daBen de ihlas için aynı şeyi düşünüyorum ama hem çok iyimiş hem de sağlam olduğu için yıllarca kullanırız diyor. Bilemedim ben de ya.