Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gündüz de uyuduğu için bizim kadar yorulmamistir ben bugün 6 da uyandım geri de uyumadim . Gündüz enerjik hissetsemde bu saatlerde uyku çekiyor canimİnşallah kalkabilirim limonsuz bizden önce topluyomuş
Bebişle eski düzenimi kurmak bi tık zor olacak ama burası da çok güzelmiş@Tiniminimavihanim çok istediğin fiyonkları takarsın kızlarına inşallah çok duygulu ya
ezgiisel Sana da hayırlı olsun teyzeliğin
Buraya da her zaman bekleriz ezgi istediğin zaman gel
Titoş çok mızklanırsalar bonusa ver kızceleri o anlar haliyeti ruhiyelerindenEfser Balık burcu mesajıma gülmüşsün görmüşler
Titoş çok mızklanırsalar bonusa ver kızceleri o anlar haliyeti ruhiyelerinden
MIzıklanıyo muyum ben efser he?
MIzıklanıyo muyum ben efser he?
Mutfak topluİnşallah kalkabilirim limonsuz bizden önce topluyomuş
O gündüz de uyuduğu için bizim kadar yorulmamistir ben bugün 6 da uyandım geri de uyumadim . Gündüz enerjik hissetsemde bu saatlerde uyku çekiyor canim
Hahahahahah Limonsuzzcay
Teveccühünüz efenim
Oyyy senin tribini yerim napalim yavru kıskanıyoruz işte biz uyuyamıyoruz istesekte bünye kabul etmiyor
Eşim bazen diyor ki uyuyabilir misin bu saatte? Anasını bile ağlatırım, şov yaparım diyorumOyyy senin tribini yerim napalim yavru kıskanıyoruz işte biz uyuyamıyoruz istesekte bünye kabul etmiyor
Eşim bazen diyor ki uyuyabilir misin bu saatte? Anasını bile ağlatırım, şov yaparım diyorum
Sen bunu gündüze uyarlayarak dinle lütfen