- 27 Mart 2019
- 29.000
- 103.542
Canımm paremmmm Rabbim razı olsunnn hepinizden az mı dua ettik topiklerimizde
Canımsın bitanemm çok çok teşekkür ederim çiçeğimmmmm dualarınız sayesinde bugünleri gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm paremmmm Rabbim razı olsunnn hepinizden az mı dua ettik topiklerimizde
Canımsın bitanemm çok çok teşekkür ederim çiçeğimmmmm dualarınız sayesinde bugünleri gördük
Biraz zor geçti Limonsuzummmm 18 haftalık olduk evet iki kızımızAyyyy az kalmış yav nasıl tutabildin içinde maşAllah ben o kadar saklayamazdım
İki kızçe mi
Aminnnn aminnn EfserişkommmAyyy hemide kız
Çok mutlu oldum kız çocuğu başkadır
Sağlıkla huzurla güzel yazılarla gelsin kaysı güzellerim
Teşekkür ederimmmmm Sedacımmm
Hele laflara heleeeeHep istediğim ama hiç yapamadım şeydir ütü biriktirmemek. Hep birikince ütülüyorum ondan inci gibi oluyor. Yoksa boncuk olurdu
Normal şartlarda Mart ablammm ama şubat diyor doktorumuz
Cinsiyetlerimizde iki kızçem gelecekmiş
Aynen Bonusummm ama biliyordum bir gün buraya böyle haberle geleceğimi
Yaaa çok sevindim yesinler karnını kaç haftalık oldu bıdıklaaaarHissettmişinnn sivitimmmm demek başta biraz zor geçti.Kanamalar bulantılar toparladım bayağ kendimi karnım da çıktı
Aaaa nasıl yaaa kardeşler mi ben niye bilmiyorum ya da unuttum mu acabaTiniminimavihanim çok istediğin fiyonkları takarsın kızlarına inşallah çok duygulu ya
ezgiisel Sana da hayırlı olsun teyzeliğin
Buraya da her zaman bekleriz ezgi istediğin zaman gel
Ben de bilmiyodum ya da önceden duydumda unuttum farkında değilim.Aaaa nasıl yaaa kardeşler mi ben niye bilmiyorum ya da unuttum mu acaba
Benim de değil aynen dinlenip toplayacağımMutfak toplu değil çocuklar uyuduktan sonra toplamayı düşünüyorum
Birlikte gidelim mi 11 buçukta ben giderim inşallahBenim de değil aynen dinlenip toplayacağım
İnşallah kalkabilirim limonsuz bizden önce topluyomuşBirlikte gidelim mi 11 buçukta ben giderim inşallah
Ya fiyonkları unutmamışın bebeğisiiiTiniminimavihanim çok istediğin fiyonkları takarsın kızlarına inşallah çok duygulu ya
Canımsın 18 haftalık oldukk sivitimmmm hâlâ rüya gibiiYaaa çok sevindim yesinler karnını kaç haftalık oldu bıdıklaaaar
Evett ezgiş benim kızkardeşimm kuzummmmAaaa nasıl yaaa kardeşler mi ben niye bilmiyorum ya da unuttum mu acaba
Teşekkür ederiiiim ablacığım çok mutluyuz allahım bu güzel duyguyu tatmayı nasip etti sağlıkla da şu süreç tamamlansın inşallahTiniminimavihanim çok istediğin fiyonkları takarsın kızlarına inşallah çok duygulu ya