Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
43Buranın da meraklısı ben gibiyim ama yine de sorcam. Efser sen kaç yaşındasın
çok geçmiş olsun canım yavrunada ,sanada eve bi girdimi herkes oluyo sırayla Allah şifalar versinSelamlar
Dün gece oğlum sabaha kadar istifra etti. Defalarca.....
Sabah dr götürdük, tahlil,ilaç vs
çok şükür şimdi iyi.
Ben de hastayım, gribim.
Zaten ben 2 haftadır hastayım da, evdekiler de arada hasta olunca pek kendime fırsat gelmedi.
Bugun çöktüm artık.
Uyudum baya hastaneden beri.
Birazdan bi kalkayım güzel bir çorba yapıyım.
Bende havadisler böyle.
Herkes iyidir inşallah.
Yüzeysel baktım.
Hastalara şifa dilerim, bize de
Ev toplu, temiz, mutfak bile topladım,sonra daha zor olur diye.
Herkes hoşça kalsın
ay hamilemisin çokkk sevindim canım hadi gözünüz aydın sabah sabah ne kadar güzel bi haber böyle ,çok şükürLorammmm bebeleri beraber büyüteceğiz
Aman kendi hesabın doğru efserim. Benimki de 33 diyor 27 diyorum biz ne diyorsak oBu herif bana 44 diyor ben hesapladım 43 çıkıyor bu beni iyiden iyiye gömecek
Artık dinazor yaşına geldim hesapta edemiyorum
Geçmiş olsun kuzum yaCocuklarin 3u de bogaz agrisi ile uyandı. Yüzleri kaymış. Ben az oksurseler birine geçmesin diye yollamiyorum. Hastaa hasta o kadar çocuk gitmiş ki okula vebal yani tam düzeltiyorum bidaha başa sar
ay canım ikizmi yerim ben onları buna ağladım valla sevinçten şuan Rabbim isteyen herkese nasip etsinNormal şartlarda Mart ablammm ama şubat diyor doktorumuz
Cinsiyetlerimizde iki kızçem gelecekmiş
Millet sorunca 44 diyorum sonra diyorum bu işte bir iş var dur hele deyip barmakları çıkarıyorum ula hani 44 dümAman kendi hesabın doğru efserim. Benimki de 33 diyor 27 diyorum biz ne diyorsak o
Kaynanan da haa az şey değilmiş. eskiler evet öyle söylüyor mantıklı. bi düşündüm de 92 diyince küçük duruyormus mesela evetMillet sorunca 44 diyorum sonra diyorum bu işte bir iş var dur hele deyip barmakları çıkarıyorum ula hani 44 düm
Ne kalmış diyor bide hele 43 alışam 44 geçerim diyorum
Kaynanama biri yaşını sorsa doğduğu seneyi söyler yaşını söylemezdi artık o taktiğimi uygulasam
81 liyim deyince bir tuafKaynanan da haa az şey değilmiş. eskiler evet öyle söylüyor mantıklı. bi düşündüm de 92 diyince küçük duruyormus mesela evet